Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Dan Alexa, inainte sa ii dea un pumn in gura! E dovada ca sunt amanti?!

Publicat: 16 iul. 2019, 17:26 Autor: D. C. Vedete

Incidentul momentului face deliciul internetului care nu se satura de dezvaluirile Prodan - Alexa. Oare de la ce s-au certat?!

S-a aflat ce i-a spus Anamaria Prodan lui Dan Alexa, inainte sa ii dea un pumn in gura. Si cuvintele ei bat mai mult spre o criza de gelozie decat spre un transfer de jucatori esuat, asa cum cei doi au declarat in presa. Cuvintele impresarei par sa tradeze o relatie amoroasa intre ei.

Conform wowbiz.ro, inainte sa ii dea un pumn in gura lui Dan Alexa, Anamaria Prodan a tipat la el: „Ți-am spus să nu mai faci? Ți-am spus!?” In acel moment, impresara si-a iesit din fire si nu s-a mai stapanit. I-a dat un croseu in valoare de 150.000 de euro, in gura, lui Dan Alexa.

Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Dan Alexa

Imaginile video au devenit instant virale. Tot internetul este curios acum sa afle adevaratul motiv al bataii dintre cei doi. Anamaria Prodan a fost prezenta marti, 16 iulie, in platoul emisiunii La Maruta. Aceasta sustine ca bataia a surveni in urma unui transfer esuat.

„A fost o reacție copilărească. Greșeala mea e că reacționez la impuls. A fost o discuție despre două transferuri nereușite. M-am enervat foarte tare și m-am aprins. Dan niciodată nu ar da într-o femeie, de asta nu a ripostat. Astea sunt niște prejudecăți și niște prostii. Nu se aștepta să am o asemenea reacție. E greșeala mea, mi-o asum. Nu trebuia să fac asta, indiferent de câți nervi aș fi avut. Am de lucrat la asta. Nu știu de ce s-a înverșunat toată lumea. Toată lumea, în loc să vorbească despre Halep, vorbea despre mine. A fost o prostie. Simona scrisese istorie pentru România! Nu este o mândrie pentru mine sau pentru noi ca popor că am rivalizat cu așa ceva”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan si Reghe au divortat in secret?! Adevarul despre pumnul dat lui Dan Alexa a iesit la iveala

Ce i-a spus Dan Alexa Anamariei Prodan, dupa pumn

„M-a prins de mână și mi-a zis: ‘Hai, te rog eu mult’. Mi-a zis și Laur că nu este normal așa ceva, că trebuie să am o conduită. Asta sunt! Îmi asum toate greșelile”, a declarat Anamaria Prodan.

FRF NU o va sanctiona pe Anamaria Prodan pentru pumnul dat lui Dan Alexa. De ce impresara va scapa basma curata!

Publicat: 16 iul. 2019, 17:26 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă