De ce Meghan Markle nu a felicitat-o pe Simona Halep, la Wimbledon? Lipsa de bun simt a fost justificata abia acum VIDEO

Publicat: 16 iul. 2019, 16:39 Autor: D. C. Vedete

Weekendul trecut, Simona Halep a reusit sa scrie istorie. Aceasta a castigat Wimbledonul si a infrant-o pe celebra Serena Williams, adversar de temut.

Dar de ce Meghan Markle nu a felicitat-o pe Simona Halep, la Wimbledon? Cele doua ducese, de Sussex si de Cambridge, au urmarit meciul dintre cele doua jucatoare de tenis, din tribune. Inainte de marea finala, Simona Halep a afirmat in presa internationala ca o admira mult pe Kate Middleton.

Dorinta de a o avea in tribuna i-a fost indeplinita! Simona Halep a avut ocazia sa joace in fata preferatei sale, care a fost insotita la meciul de tenis de catre cumnata ei, Meghan Markle. Toata lumea stie ca ducesa de Sussex este prietena buna cu Serena Williams, cu care a si tinut in timpul partidei din marea finala.

De ce Meghan Markle nu a felicitat-o pe Simona Halep

Presa din Turcia a titrat, in ziua cu pricina, ca Simona Halep o prefera pe Kate, in timp ce Serena pe Meghan. Asa ca, practic, putem spune ca a fost vorba si de un meci intre cele doua ducese. Cu toate astea, dupa ce Simona Halep a castigat, singura care a felicitat-o a fost Kate Middleton.

De ce? Pentru ca Meghan Markle este buna prietena cu Serena Williams si gestul ei ar fi putut sa o ofenseze. Asa ca, la final, doar Kate Middleton s-a dus la Simona Halep. Jucatoarea de tenis sustine ca prezenta celor doua ducese a impresionat-o si a facut-o sa dea tot ce are mai bun din ea.

Kate Middleton, preferata Simonei Halep


„Bravo, te-ai descurcat foarte bine! Ai făcut un meci incredibil, a fost impresionant. Felicitări“, a spus Ducesa de Cambridge.

Simona Halep a fost ceruta de sotie! Imagini superbe de la cererea ei VIDEO

ȚMeghan este o prietenă şi o persoană minunată. Este mereu pozitivă, indiferent ce s-ar întâmpla. A văzut că Simona a jucat incredibil şi s-a bucurat pentru ea“, a scuzat-o Serena Williams pe Meghan Markle, care a refuzat sa o felicite pe romanca noastra, in presa internationala.

Cati bani a castigat in realitate Simona Halep la Wimbledon?! Englezii i-au luat un procent urias din cei 2.6 milioane de euro dupa ce a castigat

Publicat: 16 iul. 2019, 16:39 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×