A murit dupa ce a baut un „cocktail mortal de droguri” la un cunoscut festival

Publicat: 16 iul. 2019, 14:57 Autor: Simona Vedete
A murit dupa ce a baut un cocktail mortal de droguri la un cunoscut festival

Barbatul in varsta de 21 de ani a murit imediat dupa deschiderea oficiala a festivalului Hideout.

A murit dupa ce a baut un „cocktail mortal de droguri”.Festivalul este organizat anual pe partea de nord a Croatiei, potrivit surselor media locale.

Barbatul, al carui nume nu a fost facut cunoscut, a murit la data de 2 iulie insa incidentul a fost raportat abia acum. Acesta se indrepta spre apartamentul sau inchiriat din Novalja cand a inceput sa se simta rau.

A murit dupa ce a baut un „cocktail mortal de droguri”

A murit dupa ce a baut un cocktail mortal de droguri

Sursele spun ca si-a pierdut cunostinta si a cazut din picioare inainte de a fi gasit de trecatori care au sunat de urgenta la salvare.

„L-au gasit in tufisuri. Inca respira, dar cu greutate, abia suiera. Era o scena terifianta. O ambulanta a venit imediat iar paramedicii au facut tot ce au putut, insa a fost mult prea tarziu” a spus un localnic, potrivt Mirror.

Tanarul a fost transferat la un spital unde a fost conectat la aparate pentru a putea respira insa a murit in scurt timp, pe 2 iulie, ca o consecinta a consumarii de cocaina, metamfetamina si amfetamina.

Incidentul vine dupa ce Joser Newman, in varsta de 20 de ani si impatimit al festivalului, de 20 de ani, a declarat in The Sun ca a fost amenintat si jefuit de un grup de oameni la festivalul Hideout.

Hideout este un festival de muzica electronica organizat in interiorul cluburilor de pe plaja Zcre, printre care Papaya, Kalypso, Aquarius si Noa.

Se desfasoara pe o perioada de cinci zile in luna iulie si include si o serie de petreceri pe barca. Nu este clar daca a fost lansata o investigatie cu privire la moartea turistului britanic.

Publicat: 16 iul. 2019, 14:57 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×