Ce i-a zis Dan Alexa Anamariei Prodan, dupa croseul primit in gura! Impresara a spus tot adevarul VIDEO

Publicat: 16 iul. 2019, 16:52 Autor: D. C. News 3

Subiectul arzator al momentului este, in continuare, pumnul dat de impresara fotbalistilor din Romania lui Alexa, antrenorul Astra Giurgiu.

Acum s-a aflat ce i-a zis Dan Alexa Anamariei Prodan, dupa croseul primit in gura. Impresara a fost prezenta in cadrul emisiunii La Maruta, de la PRO TV, unde a vorbit despre acest incident si despre emisiunea ei, Gospodar fara pereche.

Impresara fotbalistilor din Romania, in varsta de 46 de ani, si-a cerut scuze pentru gestul ei. Aceasta sustine ca a fost nervoasa si nu s-a mai putut stapani. A negat in continuare orice relatie amoroasa cu Dan Alexa care este cuplat cu bruneta de la stadion, cea pentru care se zvoneste ca si-a luat croseul in gura.

Ce i-a zis Dan Alexa Anamariei Prodan, dupa croseul primit

„Şi care este foarte prost şi care nu face cinste (n.r. subiectul incidentului cu Dan Alexa). E prima dată când văd imaginile. Mi se pare ceva oribil. Normal (n.r. că îi este ruşine). Chiar dacă sunt impulsivă, nu este o chestie normală. Aşa sunt, vulcanică. Recunosc că mi-am apărat antrenorii şi jucătorii mai aprig decât aici. Unii nu ştiu fotbal, văd fotbalul la televizor. Când vine vorba de foarte mulţi bani, de stres, de performanţă… Am fost dezamăgită şi mă gândeam că gestul meu a umbrit atâtea chestii frumoase care s-au întâmplat în perioada asta.

Când vreau să fie totul perfect… Nu numai cu Dan am avut discuţii. A fost vorba de un transfer nereuşit, mai multă lume mi-a reproşat că e vina mea. Am avut o discuţie, nu mi-a convenit ceva, am întrebat încă o dată, s-a îndârjit cu cumva m-a provocat… nu se aştepta nimeni la aşa ceva. Când am vazut cum au reacţionat ceilalti bărbaţi din fotbal, m-am gândit ca pumnul trebuie să îl dau altcuiva. Eu am rămas şi m-am uitat aşa… Dan Alexa nu are autoritate? Păi dacă se enervează Alexa este jale pe vale.

Dan Alexa, batut de Anamaria Prodan VIDEO


Ştii câte mii de telefoane am primit de la oameni importanţi? Mi-au zis că toată lumea ştie cum mă bat pentru toţi ai mei. O femeie este foarte greu de controlat. E greu să lucrezi cu o femeie. Toate sunt perfecţioniste… eu am fost mult din partea asta, a unui bărbat. Eu am intrat în fotbal, nu ma operă. Nu îmi face cinste. Am crescut foarte mult şi pe stradă, pe stadion. Mi-am făcut dreptate ori cu pumnul, ori cu vorba, ori cu vorbă bună.

Cum să nu mă deranjeze? Anamaria Prodan are vizualizări, vinde cel mai bine în ţara asta. (…) Alexa este un caracter cum puţini se nasc. I-am cerut mii de scuze, am zis să ne calmăm. N-am ştiut că e presa. Eu am ieşiri dinastea şi le recunosc. Şi dacă nu recunoşti atunci ce să faci? Eu reprezint omul ăsta. Eu am făcut performanţă cu omul ăsta… oamenii ăştia n-au simţit în viaţa lor ce am simţit eu cu antrenorul Alexa: echipe promovate, jucători vânduţi. (…) M-a prins de mână și mi-a zis: ‘Hai, te rog eu mult’. Mi-a zis și Laur că nu este normal așa ceva, că trebuie să am o conduită. Asta sunt! Îmi asum toate greșelile.’, a declarat Anamaria Prodan.

Cearta Prodan-Alexa, pornita de la un transfer

„Nu ne-am plictisit de patru ani de subiectul ăsta? Cu Anamaria cu Alexa, cu divorțul. Cum să nu mă deranjeze, mă gândesc că lumea… Anamaria Prodan vinde cel mai bine în țara asta. El este cel mai bun prieten al meu, de ce să fie gelozie, dacă fata era cu noi împreună.”, a mai declarat Sexy-impresara, la PRO TV.

Publicat: 16 iul. 2019, 16:52 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă