Febletea lui Tarantino este o actrita romana, care la numai 14 ani a primit premiul Nichita Stanescu

Publicat: 16 iul. 2019, 15:32 Autor: Simona Vedete

Este vorba despre Sabina Lisievici care are 29 de ani si este pasionata de arte.

Febletea lui Tarantino este o actrita romana. Tanara este extrem de talentata si bineinteles, pasionata de actorie, dar si design si poezie. A facut scoala de actorie la Hollywood, unde alti mari actori i-au trecut pragul, precum Brad Pitt, Jennifer Aniston si Drew Barrymore.

Tot acolo l-a cunoscut si pe Tarantino, care i-ar fi spus la un seminar ca este foarte talentata si ca ar putea ajunge o mare stea. Cand nu mergea la cursurile de actorie scria poezii si asa a luat nastere volumul „Arde-ma in versuri”, lansat luna trecuta.

Febletea lui Tarantino este o actrita romana

Febletea lui Tarantino este o actrita romanca

„Era un vis mai vechi de-al meu să ajung la Hollywood. Am stat 5 luni acolo. Am avut rolul principal în filmul ”Im not for sale”! Filmarile au durat o luna de zile, iar după aceea am decis să mai stau puțin pe acolo, am făcut școala de actorie a lui Bobbie Chance&Larry Chance, pe care au terminat-o și Brad Pitt, Jennifer Aniston, Drew Barrymore și mulți altii.

Acum sunt actor metodist. Este o școala pe care nu aș fi putut să o fac în România pentru ca nu exista la noi! Mi-a fost mult mai ușor să îoc în America, decât la noi. Sper să obțin și aici rolurile pe care mi le doresc și poate să joc alaturi de marea noastra actrita Carmen Tanase pe care o admir foarte mult.

Am avut ocazia la cursurile de actorie din America sa dau si mana cu Tarantino, din pacate nu am făcut o poza atunci, așa a fost conjunctura, și chiar îmi pare rău. O să șin însă minte mereu ce mi-a spus, că sunt talentată. A contat și conteaza mult pentru mine această apreciere!” a spus Sabina Lisievici, potrivit Libertatea.

Sabina s-a nascut pe 9 august 1990 si a inceput sa varsta de 8 ani de la moartea bunicului ei. A publicat primul volum la varsta de 12 ani sub egida Uniunii Scriitorilor.

La varsta de 14 ani a primit marele trofeu Nichita Stanescu pentru cariera sa, fiind vorba despre acelasi trofeu fiind primit șsi de Adrian Paunescu, Mircea Micu si Mircea Dinescu.

Publicat: 16 iul. 2019, 15:32 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă