Avertisment pentru românii care călătoresc în Grecia! Marți sunt vizate ploi torențiale și furtuni

Publicat: 16 iul. 2019, 12:42 Autor: Simona Ciao.ro
Avertisment pentru românii care călătoresc în Grecia! Marți sunt vizate ploi torențiale și furtuni

Ministerul de Externe a dat avertisment pentru românii care se află sau vor să călătorească în Grecia.

Avertisment pentru românii care călătoresc în Grecia! Marți, 16 iulie, mai multe zone vor fi afectate de ploi torențiale, furtuni și vânt în rafale. Atenționarea este valabilă pentru mai multe zone din Republica Elenă.

Avertisment pentru românii care călătoresc în Grecia

Avertisment pentru românii care călătoresc în Grecia

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află sau doresc să călătorească în Republica Elenă că Serviciul local de Meteorologie a emis o prognoză de vreme nefavorabilă pentru marți, 16 iulie 2019, respectiv ploi torențiale, furtuni, vânt în rafale.

Zonele afectate sunt: Insulele Ionice; Epir;Vestul Macedoniei; Macedonia Centrală; Estul și Vestul Greciei Centrale; Peloponez; Insulele Sporade; Peninsula Attica; Thesalia”, informează MAE, într-un comunicat de presă.

Cetățenii pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106728879 și +302106744544, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCR) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

Ministerul de Externe precizează, de asemenea, că „cetățenii români care se confruntă cu o situație cu caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de permanență al Ambasadei României în Republica Elenă +306978996222 și cel al Consulatului General al României la Salonic +306906479076”.

Pentru o mai bună informare, Ministerul de Externe recomandă consultarea mai multor pagini de internet: http://atena.mae.ro, http://salonic.mae.ro, www.meteoalarm.eu, www.mae.ro.

Cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația “Călătorește în siguranță”(http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informații și sfaturi de călătorie”, potrivit comunicatului de presă remis MEDIAFAX.

Publicat: 16 iul. 2019, 12:42 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă
×