Scandal la TVR! Marina Almasan, pe punctul de a fi data afara? Disputa cu Doina Gradea ia amploare

Publicat: 16 Jul. 2019, 11:29 Vedete

Sambata trecuta, Marina Almasan a avut ultima sa emisiune la TVR si este convinsa ca va fi scoasa din grila.

Scandal la TVR! Marina Almasan, pe punctul de a fi data afara? Prezentatoarea se afla in plin scandal cu sefa TVR-ului, Doina Gradea, motiv pentru care are dubii ca emisiunea sa va mai prinde un nou sezon.

Este una dintre cele mai longevive vedete de pe micul ecran, insa nu pare sa aiba parte de liniste la televiziunea publica, asta dupa ce Doina Gradea s-a opus difuzarii unui documentar realizat de vedeta TVR in China.

Scandal la TVR! Marina Almasan, pe punctul de a fi data afara?

Scandal la TVR! Marina Almasan, pe punctul de a fi data afara

Emisiunea „Femei de 10, barbati de 10”, prezentata de Marina Almasan, a avut ultima editie sambata, 13 iulie, si este foarte posibil ca sa nu mai existe alte editii din toamna.

Unele voci spun ca sefii instituției ar face tot posibilul pentru a o determina pe Marina Almasan sa plece. fiindca a devenit un „personaj” incomod pentru conducerea televiziunii publice.

„După cum lesne vă dați seama, îndrăzneala mea de a ataca public conducerea TVR nu mă va pune într-o situație prea confortabilă. Deja mi se dă de înțeles că nu-mi voi mai găsi loc în grila de toamnă – un nou abuz fără margini!

În primul rând, nu voi abandona corabia, chiar daca se scufundă, pentru că-mi iubesc prea mult televiziunea, meseria și telespectatorii! Deși umilințele pe care le îndur (și nu sunt singura) de mai multă vreme din partea Doinei Gradea și a acoliților săi sunt greu de imaginat, mă voi abține deocamdată să relatez informații despre dezastrul la care asist în instituția noastră. Eu și colegii mei vom merge pe calea oficială.

Și vom discuta aceste lucruri la nivelul instituțiilor abilitate să controleze televiziunea publică. Cert este că nu sunt singurul profesionist din TVR tratat de noua conducere ca o slugă la stăpân” a spus Marina Almasan pentru Libertatea.

Publicat: 16 Jul. 2019, 11:29 Vedete
Pe aceeași temă