Anca Serea aparitie cu o rochie super-mini in direct cu 3 saptamani inainte sa nasca! A mers noaptea cu motorul prin ploaie! VIDEO

Publicat: 16 iul. 2019, 10:13 Autor: D. C. News 3

Anca Serea traieste periculos ultimele saptamani de sarcina alaturi de sotul ei, Adi Sina. I-au dat mari dureri de cap mamei ei cand i-a vazut pe motor venind prin ploaie.

Anca Serea aparitie cu o rochie mini cu 3 saptamani inainte sa nasca! Anca Serea este foarte aproape sa nasca cel de-al 6-lea copil si pana atunci continua sa-si traiasca viata ca si cum nici macar n-ar fi gravida.

Anca Serea si Adi Sina se pregatesc sa devina parinti pentru a sasea oara si o asteapta cu nerabdare pe micuta Leeah. Anca Serea mai are 3 saptamani pana sa nasca si a venit in direct la emisiunea lui Maruta in cea mai scurta rochie posibila doar ca sa le arata tuturor cat de putin s-a ingrasat in aceasta sarcina.

Anca Serea aparitie cu o rochie super-mini

Chiar si Maruta a remarcat ca in afara de greutatea fatului Anca a pus pe ea maxim 2 kilograme. Ceea ce l-a lasat cu gura cascata pe Maruta a fost momentul cand Anca i-a povestit ca a mers pe motor gravida in luna a 8-a prin ploaie iar el a exclama: „Dar si tu esti un pic nebuna la cap!”

Anca Serea a povestit cum isi traieste ultimele saptamani de sarcina ca o „adolescenta” rebela: „Am fost la concert la Ed Sheeran impreuna cu Adi cu motorul. Si eu insarcinata in luna a 8-a, intr-o rochie si mai scurta decat asta am stat calare pe motor. La plecare ne-a prins o ploaie de ne-a facut leaorca. Am zis sa ne adapostim sub un copac, dar ploua atat de tare incat nu puteam face nimic.

Nu vrei sa stii ca ne-a asteptat mama acasa cu niste slana si niste ceapa si niste branza foarte buna. Era neagra de suparare pentru ca mi-a pus viata in pericol si ii zicea lui Adi: „Dar cum te-ai gandit tu sa o urci pe fata asta pe motor ca ea mai are putin si naste?”. Eu i-am zis ca eu mi-am dorit si ca a fost o aventura cu totul dar concertul a fost exceptional. Suntem tineri inca, fierbe sangele in noi, ce vrei sa facem?”

„Nu stiu cate kilograme m-am ingrasat! Am tinut cont pana la Paste atunci cand mi-am propus sa mananc doi cozonaci iar dupa m-am urcat pe cantar si nu am fost deloc fericita. De atunci nu am mai tinut cont si mi-am propus sa iau sarcina asta asa cum vine” a mai povestit Anca Serea despre cate kilograme s-a ingrasat.

Totusi in imagini se poate vedea ca picioarele ei arata foarte bine si coapsele sunt in continuare la fel de subtiri ca atunci cand nu era gravida. Nu stim care este secretul Ancai Serea dar cu siguranta dupa 6 sarcini arata demential chiar si acum cand inca este gravida.

Publicat: 16 iul. 2019, 10:13 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă