Anamaria Prodan, intalnire de gradul zero dupa pumnul dat lui Alexa. Cu cine s-a vazut la doar o zi distanta

Publicat: 16 Jul. 2019, 09:30 Vedete

Scandalul dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa continua, de data aceasta cu noi amanunte picante.

Anamaria Prodan, intalnire de gradul zero. Pumnul dat lui Alexa a socat intreaga tara si a creat isterie, atat Anamaria, cat si Alexe, fiind pusi in situatii inconfortabile.

In cele din urma, Anamaria si-a recunoscut fapta, si anume ca a folosit violenta impotriva antrenorului Astrei, asumandu-si lovitura si chiar cerandu-si scuze.

Anamaria Prodan, intalnire de gradul zero

Anamaria Prodan, intalnire de gradul zero

„Am vorbit despre niște jucători. Nu mă interesează ce apare în presă. Eu sunt mai nervoasă și vulcanică de fel. La ce circ e în presă, iar sunt în prim-plan. Sunt obișnuită să fiu nr 1 în presă și în sport și am simțit ca îmi ia fața Halep…

Anamaria Prodan sustine ca Dan Alexa nu a divortat pentru ea. Ce spune Reghe despre relatia celor doi

M-am gândit să scrie presa numai de mine în ziua în care a câștigat ea Wimbledon-ul… glumesc. Am avut o discuție despre două transferuri mai nereușite. Atât. Nimic mai mult” a spus Anamaria Prodan pentru WOWbiz.ro.

Insa asta nu e tot, duminica, in urmatoare zi, Anamaria Prodan si Dan Alexa si-au dat intalnire intr-un mall din capitala unde sexy-impresara si-a cerut scuze pentru fapta comisa.

Anamaria Prodan si Reghe au divortat in secret?! Adevarul despre pumnul dat lui Dan Alexa a iesit la iveala

„A fost o copilărie. Bine că n-ai reacționat, cine știe ce se întâmpla …Da, m-am întâlnit cu Dan. Dar nu are rost să mai comentăm ce s-a întâmplat. Am reacționat greșit și i-am cerut scuze. Este un subiect închis”, a declarat aceasta, conform Gazeta Sporturilor.

Insa ceea ce a surprins pe toata lumea a fost s-o vada de mana cu alt barbat la scurt timp dupa, fiind vorba de Ilie Nastase, cu care a luat masa, iar la plecare au fost vazuti tinandu-se de mana, prieteneste desigur.

Anamaria Prodan risca sa piarda tot dupa gestul scandalos! 

Publicat: 16 Jul. 2019, 09:30 Vedete
Pe aceeași temă