Anamaria Prodan sustine ca Dan Alexa nu a divortat pentru ea. Ce spune Reghe despre relatia celor doi

Publicat: 15 Jul. 2019, 16:14 News 3

De cand impresara l-a luat pe Dan Alexa sub aripa ei protectoare, gurile rele au zvonit ca s-au indragostit. Dar oare, care e adevarul?!

Anamaria Prodan sustine ca Dan Alexa nu a divortat pentru ea. La inceputul anului, impresara fotbalistilor din Romania a oferit un interviu amplu pentru GSP. In el a vorbit despre relatia cu Dan Alexa si despre adevarul motiv pentru care el a divortat de sotia lui.

Se pare ca nu a divortat pentru Anamaria Prodan, cum se specula la vremea respectiva. A infirmat orice zvon legat de o posibila relatie amoroasa cu Dan Alexa. Ba mai mult, impresara sustinea si atunci ca vorbeste zilnic cu Alexa pe care sotul ei il apreciaza tocmai datorita ei.

Anamaria Prodan sustine ca Dan Alexa nu a divortat pentru ea

Şi nici zvonurile şi părerile unora, că eşti sau ai fost cu Alexa, n-au fost adevărate?

Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că Dan a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea. Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Alexa, cu Burcă sau cu Dani Coman. Cum divorța unul apăream eu și ei pe lângă mine. Sunt eu femeia fatală, dar nici chiar așa. Să se îndrăgostească toți de mine ca să-și lase familia…

De ce Dan Alexa nu a lovit-o pe Anamaria Prodan? Impresara a explicat de ce i-a dat cu pumnul in gura

V-a afectat în vreun fel relaţia toate aceste discuţii?

Ce credeţi, sunt cunoscută în România? Aş fi fost un subiect bun de presă să fiu prinsă cu Alexa? Dacă mă vedeam cu el m-ar fi surprins cineva? Se scrie de atâția ani că sunt cu Alexa, dar nimeni niciodată nu ne-a prins cu paparazzi. Pe mine 90 la sută din țară mă urăște! Nu mă prindeau ei cu un bărbat în ani de zile dacă eu eram singură în România și Laur prin Arabia sau prin Emirate? Nu puteau să mă prindă după o săptămână sau o lună? Femeile din România au fost cam toate prinse și date prin ziare, pe mine cine m-a văzut cu alt bărbat? Mamaie! Despre ce vorbim? Cum să am o relație cu Alexa când eu stau în Emirate, în America, în Italia și prin Germania, iar el pe la Călărași cu două antrenamente pe zi? Noi când ne vedeam? O dată la trei luni sau cum?

Anamaria Prodan risca sa piarda tot dupa gestul scandalos! Detalii de ultima ora

Dar relaţia ta profesională cu Alexa a fost afectată?

Vi se pare că eu când vorbesc cu Alexa despre fotbal, jucători, transferuri o fac pe ascuns? Vorbim de zece ori mai mult. Reghecampf a ieșit la televizor și-a spus că Alexa e cel mai bun să preia Steaua. A făcut-o de ce? Voi credeţi că dacă eu cu Reghe n-am mai fi un cuplu şi am trăi separat, ne-ar fi frică să ne despărţim? Ne-ar fi frică să împărțim averea? Păi de ce să mă ascund? Împărțim jumate, jumate și sănătate, trăim fericiți și cum vrem. Sunt un om asumat și dacă-mi doresc ceva în viața asta, nu-i dau socoteală nici lui Dumnezeu, iar în 46 de ani nu a zis nimeni, niciodată, că a mințit Prodanca. Sunt mult prea fericită, am muncit mult în viața asta și niciodată n-o să mă fac de râs. Dacă eu vreau să fac ceva, o să anunț în gura mare: „Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu cutare!”. Asta sunt eu!

Anamaria Prodan si Reghe au divortat in secret?! Adevarul despre pumnul dat lui Dan Alexa a iesit la iveala

Publicat: 15 Jul. 2019, 16:14 News 3
Pe aceeași temă