EXCLUSIV. David Pușcaș, adevărul despre relația cu Luminița Anghel! Cine il intretine si cat de des isi vede mama?

Publicat: 15 Jul. 2019, 14:24 News 3
EXCLUSIV. David Pușcaș, adevărul despre relația cu Luminița Anghel! Cine il intretine si cat de des isi vede mama?

David Pușcaș a spus adevărul despre relația cu Luminița Anghel, mama adoptivă, cu care s-a certat la cutite in urma cu cativa ani din cauza Mariucai.

David Pușcaș ne-a acordat un interviu, în exclusivitate, în care a spus adevărul despre relația cu Luminița Anghel, mama lui adoptivă și a vorbit și despre momentele grele prin care a trecut.

David Pușcaș, fiul înfiat al Luminiței Anghel, s-a retras pentru o perioadă, din lumina reflectoarelor. Tânărul și-a schimbat job-ul, și-a aranjat cât de cât lucrurile în viața lui și susține că este alt om acum. Într-un interviu exclusiv pentru Ciao.ro, David Pușcaș a povestit despre Luminița Anghel și certurile din trecut, depresiile cu care s-a confruntat, copilărie, dar și cum este viața lui în momentul de față, de când susține că s-a schimbat mult.

David Puscas, fiul Luminitei Anghel, si-a facut iubita!

David Pușcaș și Luminița Anghel s-au împăcat

Reporter: Ce faci, cu ce te ocupi? N-ai mai apărut de mult în lumina reflectoarelor…

David Pușcaș: Haha! Fac bine. M-am angajat într-un domeniu în care mi-am dorit super mult să lucrez și sunt super happy… pe partea asta… pentru că, nah, am evoluat și am un post important, și, în plus mai fac proiecte extra cum a fost cel cu Sarah JSun unde am apărut în videoclipul ei. A fost cea mai frumoasă experiență a mea.

Reporter: La un moment dat lucrai la un salon de înfrumusețare…

David Pușcaș: Nu mai lucrez acolo. S-a încheiat perioada mea de hairstylist. În sfârșit! Acum sunt asistent manager la o companie.

Reporter: Felicitări. Acum te descurci să te întreții singur sau încă te mai ajută financiar mama ta, Luminița Anghel? 

David Puscas, fiul Luminitei Anghel, si-a facut iubita!

David Pușcaș: Mă întrețin aproape în totalitate. Mami încă mă ajută cu facturile și ce ține de locuință.

Reporter: Să înțeleg că ați îngropat securea războiului și acum sunteți în relații bune…

David Pușcaș: Suntem bine. Timpul a “vindecat” toate neînțelegerile și minciunile care s-au spus. A trecut ceva timp de atunci, eu m-am schimbat foarte mult… Nah, eram un copil pe atunci și prezentul e total diferit față de atunci.

Fiul înfiat al Luminiței Anghel nu mai știe unde locuiește artista

Reporter: Când v-ați întâlnit ultima oară? Ai mai fost la ea în vizită? 

David Pușcaș: Nu ne-am văzut de mult într-adevăr, nici măcar nu știu dacă mai stă unde am trăit și eu o parte din copilărie, dar dau vina pe programul amândurora extrem de încărcat.

David Puscas, fiul Luminitei Anghel, si-a facut iubita!

Reporter: Locuiești tot în chirie singur sau te-ai mutat cu cineva? Știu că-mi povesteai că nu-ți mai plăcea să stai singur… 

David Pușcaș: Da, tot singur stau, dar mai mereu merg în vizită pe la prieteni, deci nu mai sim singurătatea cum o simțeam pe atunci.

Reporter: Locuiești tot în garsoniera în care auzeai zgomote noaptea și te speriai? 

David Pușcaș: Haha! Da, tot în garsoniera aceea stau, dar nu mă mai ,,bântuie” nimic (râde – n.r.) pentru că am modificat-o și am făcut-o exact cum e stilul meu și stau cu plăcere în ea. Încă mai am de investit în ea puțin…

Reporter: Îți mai amintești ce ai făcut sau ce ți-ai cumpărat cu primii bani câștigați? 

David Pușcaș: Primii bani pe care i-am făcut au fost din filmul ,,Nasa”, acum foarte mulți ani. Nu mai știu câți ani aveam pe atunci… cred că vreo 14 ani. Îmi amintesc că am fost super happy când am luat castingul și mama era foarte mândră de mine mai ales când am fost la premiera filmului împreună. Parcă mi-am luat haine cu banii aceia…

David Pușcaș, amintiri din copilaria petrecută lângă Luminița Anghel

Reporter: Cum arată o zi din viața ta? Ce faci în timpul liber? 

David Pușcaș: O zi din viața mea e super încărcată mai nou. Mă duc la job, după job îmi aloc timp cu unul dintre cei mai buni prieteni ai mei care mi-au fost alături în tot acest timp… în curând o să mă apuc de sală și tot în curând mă voi apucă să repostez pe social media cum făceam și în trecut.

Reporter: De Măriuca, fetița pe care Luminița a vrut să o adopte, mai știi ceva? Ai mai fost să o vizitezi? Cu mama ei ai mai  vorbit? Știu că nu vă înțelegeați deloc…  Ea a făcut multe afirmații dure la adresa ta.

David : Nu, nu știu  nimic de ea, nici de mama ei și  nici nu mă interesează subiectul acesta.

Reporter: Îți mai amintești copilăria ta… Cum a fost? 

David Pușcaș: Normal că îmi aduc aminte de momente din copilăria mea. Cele mai vii amintiri le am în serile de Crăciun cu mama când împodobeam împreună bradul și ne uităm pe Protv la emisiunile speciale de sărbători și… cum coborâm în fața blocului și construiam împreună oameni de zăpadă și îngeri. Mda, frumoase amintiri de mult apuse. Aaa, și mai o amintire super strong cu mama care mereu mă trezea dimineața să luăm micul dejun împreună. Apoi eu stăteam pe un scaun de răchită foarte vintage și cool și o priveam cum se machia și eram efectiv fascinat… și mereu punea pe fundal “Anastejia”- mama era mare fan.

Reporter: Ai fost un copil sau un adolescent problemă?

David Pușcaș: Din clasa a 5-a începusem să mă bat la școală (râde – n.r.). Și am fost exmatriculat! I’m a bad-influencer. Și în liceu mi-am luat bătaie o dată…

Reporter: Îți amintești cel mai frumos cadou pe care l-ai primit de la Luminița?

David Pușcaș: Educația pe care mi-a dat-o este cel mai frumos cadou de la ea și faptul că am latura asta artistică… iarăși este cel mai frumos cadou pe care putea să mi-l dea.

Ce spune David Pușcaș despre orientarea lui sexuală

Reporter: De-a lungul timpului… au fost unii care te-au pus la zid din cauza scandalului pe care l-ai avut cu mama ta și au fost și alții care au comentat mult și despre orientarea ta sexuală… 

David Pușcaș: Da, știu. M-au comentat. În ceea ce privește orientarea mea sexuală…  nu mi-a fost frică să mă exprim așa cum sunt eu… like a real person.

Reporter: Cu viața sentimentală cum stai? 

David Pușcaș:  Sunt singur… asta e!

Reporter: În ceea ce privește relația cu Luminița, ai vreun regret? 

David Pucas: Da, am! Că am apărut amândoi la tv și că toată țara ne știe problemele. Asta e tot regretul. Deși nu e mare regret pentru că nu îmi pasă așa mult ce a fost. Prezentul contează.

Reporter: Cu sănătatea cum ești? Ai avut la un moment dat probleme și ai fost pe la spitale… 

David Pușcaș: Da, am avut, dar au trecut. Sunt super ok acum.

Fiul înfiat al Luminiței Anghel, depresie cruntă

Reporter: Ai fost și în depresie. Ai luat tratament, ai apelat la un specialist? Cum te-ai tratat? 

David Pușcaș: Am fost, da, dar nu am luat tratament că nu eram la nivelul acela. Eram foarte supărat și deconectat de lume și îmi pierdusem așa… din strălucire, nu mai făceam lucruri care să mă facă fericit, nu mă mai îmbrăcăm cool și alte chestii legate de mine. Dar am avut anumite persoane lângă mine care m-au ajutat cu simpla lor prezență în viața mea, plus jobul și proiectele care mă țin alive.

Reporter: Care au fost motivele care te-au băgat în depresie? 

 

David Pușcaș: Neînțelegerile cu mama. Plus că aveam impresia că nu mă înțeleg cu nimeni și că nimeni nu mă înțelege, faptul că nu puteam să-mi găsesc un job care să îmi placă și să fiu bine plătit, etc.

Reporter: Că tot ai spus de ținutele tale cool… În ceea ce privește vestimentația… Cine te sfătuiește cum să te îmbraci?

David Pușcaș: Nimeni nu mă sfătuiește, mă îmbrac singur mereu iar hainele, pentru mine, sunt ca oglinda sufletului. Mă ajută foarte mult să mă simt bine și mereu mi-a plăcut să mă aranjez . Mă inspir mereu de pe internet și combin chestii și descopăr că am afinități apare. Îmi place să mă exprim prin haine… ,,no gender”… Putem să facem ce vrem și să fim cum vrem.

 Reporter: Care este cel mai mare vis al tău? 

David Pușcaș: Să fiu tot ce nu am reușit să fiu în viața asta, adică un simplu om pe care să nu îl cunoască nimeni (râde – n.r.). Glumesc, nu știu… poate să am casa mea proprie și să fiu înconjurat de oameni frumoși. Ah, și să am un corp bombă!

Publicat: 15 Jul. 2019, 14:24 News 3
Pe aceeași temă