Dezvăluiri șocante! Care sunt copiii vedetelor din România implicați în scandaluri cu droguri

Publicat: 23 Jun. 2020, 13:03 Vedete

Drogurile, bată-le-ar vina ! După ce abia s-a stins scandalul în care a fost implicată Margherita, acum a venit rândul unui alt copil de bani gata, fiul lui Brigitte Năstase, să fie protagonistul unor astfel de acuzații. El a fost reclamat la Poliție pentru că ar fi furat mașina mamei sale în timp ce se afla sub influența drogurilor. Iar lista copiilor de vedete implicate în scandaluri cu iz stupefiant nu se oprește aici… 

Evident, ca un om responsabil, fie că este vorba de familie, de cunoscuți sau de străini, Brigitte Sfăt, soția lui Florin Pastramă, a mers la poliție pentru a raporta acest lucru și pentru a intenta o plângere penală împotriva fiului ei, Robert. Așa cum a arătat și Cancan, în interviul oferit în exclusivitate pentru sursa citată, ea e decisă să-l ducă pentru a doua oară pe fiul ei la…dezintoxicare.

Mai mult decât atât, ea a fost și agresată în propria locuință de fiul ei și de alți indivizi, i-au vandalizat casa, i-a furat și bani și parfumuri pentru a le vinde pentru a-și procura substanțe interzise.

”A furat Volkswagen-ul la care Brigitte încă plătește rate. A terorizat-o cu comportamentul lui. Dacă nu intervenea Florin, cred că se termina și mai rău. Din câte știu, ea se plânge că îi fură bani și parfumuri din casă, pentru a-și cumpăra droguri. Are probleme mari cu substanțele. De data aceasta, Brigitte s-a săturat și vrea să-l lecuiască. Cred că i s-a întocmit dosar penal pentru condusul sub influența drogurilor și a alcoolului”, a declarat o persoană din anturajul vedetei.

Ce declarase vedeta ieri

Brigitte: ”Mi-a fost furată mașina și vandalizată!”
Reporter: ”Te-a agresat fiul tău?”
Brigitte: ”M-a agresat împreună cu mai mulți indivizi pe care i-am găsit în casă și care mi-au distrus casa”
Reporter: ”Ce urmează acum, care sunt procedurile, unde este băiatul dumneavoastră?”
Brigitte: ”Sper că la dezintoxicare, unde l-am trimis și unde l-am mai băgat de două ori, după ce mi-a mai distrus două mașini”

“Nu m-a bătut Florin. Am probleme cu fiul meu din cauza anturajului. Prietenii fiului meu mi-au furat mașina azi noapte. Au intrat în casă la mine când dormeam. Eu am muncit de dimineața până seara. Vin în casă drogați. Este a doua mașină pe care mi-au furat-o. Vin în casă la mine fără să știu și îmi distrug casa, sparg lucruri. Îmi fură și hainele pe care le am la uscat. Este a doua mașină pe care mi-au furat-o și au distrus-o. Prima mașină au luat-o în ziua în care am avut cununia cu Florin. Eu muncesc ca să repar ce face el…”, a povestit soția lui Florin pentru publicația VIVA!.

Margherita de la Clejani, implicată și ea într-un scandal în media

O altă vedetă implicată într-un scandal mediatic fără precedent este Margherita de la Clejani. Tânăra a provocat un accident de mașină, iar unele surse susțin faptul că ar fi consumat substanțe interzise, apoi s-a urcat la volan.

Totuși, în ciuda faptului că s-a tot scris despre ea că ar fi luat-o pe această ”cale”, Marga a mărturisit la televizor tot adevărul. Părinții ei au fost și sunt întotdeauna lângă ea și Fulgy și îi vor apăra cu orice preț, știind că cei doi nu mint.

“Acum zâmbesc şi asta e bine. Întotdeauna cred că există speranţă în inima fiecărui om. (…) Nu trec printr-o situaţie tocmai bună. Familia mea este foarte afectată. Mă gândesc la mama, tatăl şi la fratele meu care se uită la televizor şi văd un titlu: Margherita, drogată la volan cu heroină. Vreau să confirm acest lucru aici. Nu este adevărat. Eu sunt contra drogurilor”, a declarat Margherita de la Clejani la România TV.

“Nu am nicio relaţie cu Theodor. Eu nu am iubit. Pentru mine, iubit înseamnă o relaţie de un timp. Am prieteni din toate categoriile. Theodor este un băiat pe care eu l-am admirat şi am vrut să fac ceva împreună”, a spus Margherita de la Clejani.

“A fost un mic accident în care n-am omorât pe nimeni. N-am dat în cap la nimeni. Nu m-aţi văzut voi drogată sau nu m-aţi văzut luând droguri.

Pe mine mă deranjează foarte tare titlul acesta: Margherita, drogată la volan cu heroină. Vă rog frumos să remediaţi toată această poveste pentru că nu este firesc pentru părinţii mei care suferă pentru copilul lor. Nu este normal să scrie despre mine că am consumat heroină. Nu sunt consumatoare de heroină”, a conchis Margherita de la Clejani.

Fiul lui Marian Ionescu, implicat într-un dosar greu

Marian Ionescu, soțul Octaviei Geamănu, are un fiu pe nume Carmin Ionescu, de 37 de ani. Tânărul a fost anchetat în dosarul ”Droguri pentru VIP-uri” în toamna anului 2018. Fiul liderului trupei Direcția 5 a fost audiat de procurorii DIICOT într-un dosar de trafic și consum de droguri de mare risc.

Fiul lui Andrei Pleșu, suspectat că vindea droguri la party-uri

Un alt fiu de vedetă este Mihai, băiatul lui Andrei Pleșu. Bărbatul era suspectat că vindea droguri la petreceri, de obicei, iar prețul unei țigări ajungea și la 50 de lei, arată Digi24. El și suspecții din Iași s-au cunoscut la concerte și petreceri.

„În urma percheziţiilor au fost ridicate 500 de grame de rezină de cannabis, dar şi seminţe pentru cultivarea plantelor”, au declarat sursele citate atunci.

Fiul lui Dan Bittman, anchetat într-un dosar de trafic de droguri

Fiul artistului Dan Bittman a fost anchetat într-un dosar de trafic de droguri. Alexandru, în vârstă de 21 de ani, a fost audiat de procurorii DIICOT într-un dosar privind traficul și consumul de droguri, arată Click. Dosarul era unul vechi, iar procurorii au decis să nu îl pună pe tânăr sub acuzare. Cantitatea de droguri depistată era destinată consumului personal și nu era deținută în vederea comercializării.

Alexandru lucrează de la 17 ani ca DJ, barman și picol, de când era în clasa a XI-a. Nu își dorea să depindă atât de mult de părinți. Un gest de apreciat!

Fiul Luminiței Anghel susține că a scăpat de dependență

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a avut și el probleme mari din cauza drogurilor. În cadrul unei emisiuni TV, a mărturisit că a reușit să scape de dependență. După ce a fost la un pas de moarte, David a renunțat la substanțele interzise.

„M-am oprit singur când am avut un episod la Salvare. Mi s-a facut extrem de rău. Administrasem o doză foarte puternică și nu am putut să o controlez. Eram la o petrecere și aveau special amenajate, aveau mașini de la SMURD pentru eventuale probleme. M-am dus singur acolo. Aveam pulsul extrem de mare. Și-au dat seama imediat ce aveam”, a povestit David, arată RTV.

Surse foto: Arhivă / Facebook / Instagram / Cancan

Publicat: 23 Jun. 2020, 13:03 Vedete
Pe aceeași temă