Reacția Ralucăi Podea, după ce Brigitte Sfăt a depus plângere la poliție: ”Poate o merită”

Publicat: 22 iun. 2020, 15:42 Autor: Andreea Voicu Vedete

Raluca Podea, fosta lui Florin Pastramă, a avut o reacție, după ce vedeta s-a prezentat astăzi la poliție.

În presă s-a scris faptul că Brigitte Pastramă ar fi fost agresată de soțul ei, dar în realitate ea a mers la poliție pentru a depune o plângere pentru fiul ei, care i-a furat mașina și ar fi consumat substanțe interzise. Raluca Podea și-a expus părerea, în urma informațiilor apărute în spațiul public.

”Nu pot să înțeleg ce s-a întâmplat. Adică, deși nu am nicio treabă cu Florin pastramă, nu mai am ținut legătura cu el, ne-am despărțit urât chiar, nu îl văd făcând asemenea gesturi. Probabil Brigitte a reușit să îl ducă într-o stare în care nu s-a mai putut abține. Cine știe ce a făcut Brigitte ca să merite așa ceva, pentru că Florin, cu mine, nu a fost niciodată violent, chiar dacă ne-am mai certat și noi. Dar, niciodată nu a ridicat mâna asupra mea, așa că, bănuiesc eu, a fost cumva în situașia de a ceda pishic în fața lui Brigitte. Nu știu ce s-a întâmplat, dar, ce să zic? Poate o merita! Sunt sinceră și mai bine nu spun mai multe despre Brigitte”, a spus Raluca Podea pentru Wowbiz.

Brigitte, în centrul unui nou scandal

Vedeta a mers la poliție pentru a depune o plângere, după ce fiul ei de 19 ani i-a luat mașina fără consimțământul mamei sale și ar fi condus sub influența substanțelor interzise.

Potrivit Cancan, Brigitte a recunoscut faptul că fiul ei a avut probleme cu drogurile în trecut și este pregătită să îl trimită iar la dezintoxicare.

Brigitte: ”Mi-a fost furată mașina și vandalizată!”
Reporter: ”Te-a agresat fiul tău?”
Brigitte: ”M-a agresat împreună cu mai mulți indivizi pe care i-am găsit în casă și care mi-au distrus casa”
Reporter: ”Ce urmează acum, care sunt procedurile, unde este băiatul dumneavoastră?”
Brigitte: ”Sper că la dezintoxicare, unde l-am trimis și unde l-am mai băgat de două ori, după ce mi-a mai distrus două mașini”

Ce a transmis Poliția

”La data de 22 iunie  a.c, în jurul orelor 09:33, Inspectoratul de Poliție a Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 19 ani,  i-a furat mașina, acesta aflându-se sub influența substantelor interzise.

La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Voluntari pentru efectuarea de activități specifice.

Din primele verificări a rezultat faptul că fiul apelant ei a plecat în cursul nopții cu mașina mamei sale, dar a revenit la domiciliu. Persoana vătămată și fiul acesteia au fost conduse la sediul Poliției orașului Voluntari pentru cercetări.

În prezent polițiștii orașului Voluntari efectuează verificări pentru stabilirea împrejurărilor și circumstanțelor în care s-ar fi produs fapta sesizată”, au transmis reprezentanții Poliției.

Publicat: 22 iun. 2020, 15:42 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×