Un nou proces? Brigitte Pastramă a fost dată în judecată de Raluca Podea! Ce au de împărțit cele două

Publicat: 02 mart. 2020, 07:50 Autor: Andreea Voicu Vedete

Abia a început primăvara, iar Brigitte Pastramă și Raluca Podea sunt ”amestecate” într-o nouă ceartă. De data aceasta, scandalul se mută în sala de judecată, căci soția lui Florin Pastramă a fost dată în judecată de fosta parteneră a lui!

Pe rețelele de socializare au apărut informații incredibile despre trecutul Ralucăi Podea, iar acestea au fost făcute publice chiar de Brigitte Pastramă. Postările respective ar dezvălui faptul că Raluca Podea ar fi fost escortă în Dubai. Fosta parteneră a lui Florin Pastramă susține că informațiile sunt denigratoare și sunt invenții. Brigitte Pastramă a suspectat-o în trecut pe Raluca Podea că i-ar fi fost amantă lui Ilie Năstase, arată Cancan.

Brigitte Pastramă, dată în judecată de Raluca Podea. De la ce a pornit totul

Deci, practic, ”războiul” dintre cele două nu s-a încheiat deloc. Raluca Podea ar amenința-o pe Brigitte Pastramă.

”Întrebare de baraj: cu ce te ocupi ms Raluca Podea?
Din ce te întreții??? De îți permiți să vorbești la adresa mea?
P.S. Pe vremea când fostul meu soț îți dădea una scurtă pe câteva sute de euro și te-am sunat… iubita cui cine era????”, scria Brigitte pe Facebook.

”Sunt niște acuzații foarte grave, eu o s-o acționez pe această doamnă Pastramă în judecată. Nu cred că are dovezi să poata discuta despre mine această doamnă. Cu ce mă ocup? Știe toată lumea cu ce mă ocup. Părinții mei au o firmă de transport, eu lucrez în televiziune. Eu nu am întrebat-o pe dumneaei cu ce se ocupă că, de bine, de rău, știm cu toții că se duce moca. Decât să te duci moca, mai bine stai și dormi în pat. > Nu, de asta spun că sunt niște acuzații foarte grave.

O s-o dau în judecată. Se vede pe chipul dânsei că e o femeie frustrată, o bătrână și prefer să nu intru în conflict cu dumneai. Doamna Pastramă cu ce se ocupa înainte să-l cunoască pe domnul Ilie? Că în căsnicia cu dumnealui a încercat să strângă averi ca acum să le vândă. Era o prăpădită. Adică despre ce vorbim? Mi se pare penibil ca tu, o femeie de moravuri ușoare, să vii să-ți dai cu părerea referitor la mine. Să nu mai aducem aminte că așa a făcut și cu alte doamne din showbiz cărora le-a furat bărbații înaintea mea. Nu te mai da ziua doamnă, noaptea damă că nu e cazul”, a declarat Raluca Podea în exclusivitate pentru emisiunea Cancan.ro, difuzată de RTV.

Publicat: 02 mart. 2020, 07:50 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×