Defazați la marginea pădurii, s-au înțeles prin limbajul corpului! Comportament neobișnuit între Marian Ionescu și fiul lui cel mare. Au înfulecat mici și s-au ținut în brațe!

Publicat: 11 Jun. 2020, 23:13 Vedete

Extraordinar! Atât de multă dragoste între un tată și un fiu nu am mai văzut de mult. Mă rog… între un prospăt tată și un fiu bebeluș, am vrut să spun. Situație care nu prea se aplică în cazul cuplului Marian și Carmin Ionescu… Nici Marian nu mai e chiar… proaspăt, și nici Carmin nu prea mai e …. bebeluș.

Ce vrem să spunem este că TREBUIE să urmărești video pe care paparazzi CIAO.RO au reușit să-l realizezi cu cei doi bărbați. Unul mai… fericit decât altul, unul mai… sătul decât altul.

Să-ți explic…

Marian Ionescu și fiul lui cel mare, Carmin, au ieșit la o terasă cu mușama pe masă

Nimic în neregulă până aici. Până la urmă starea de urgență s-a ridicat, starea de alertă a permis deschiderea teraselor. Să nu fim cârcotași. Cei doi super artiști și cu adevărat bărbați au poposit în parc pentru că, ce să vezi, mare poftă de mici și de cârnați ce li s-a făcut. S-au așezat „artistic” la o terasă cu mușama pe masă și au comandat ceva mici, vreo câțiva cârnați, pâine și muștar. Nu știm dacă au băut ceva. Pe de altă parte, după ce ai văzut materialul video, crezi că mai era nevoie? Mă rog…

După ospățul elegant consumat pe scaune de plastic roșii, în văzul publicului spectator, și sub soarele bucureștean, cei doi – tată și fiu – „s-au pornit” hotărâți către, cel mai probabil, casă.

În timp ce tânărul Carmin s-a săturat și și-a lăsat stomacul să facă digestia, tatăl său n-a plecat cu mâna goală de la terasă. Pentru că i-a rămas o îmbucătură, liderul trupei Direcția 5 s-a înfruptat din mers de ea.
Imaginea BOMBĂ a incursiunii din parc este cea pe care cei doi au oferit-o la final. Sătui și ușor cam euforici după gusturile noastre, cei doi Ionești s-au luat elegant pe după mijloc și au pornit-o agale mai ceva ca doi amorezi aflați în prima lună de pasiune și amor. Doamne ferește!

Carmin Ionescu anchetat în dosarul „Droguri pentru VIP-uri”

Dar… stai puțin… oare această relație minunată între tată și fiu să aibă vreo legătură cu dosarul „Droguri pentru VIP-uri”? Oare tatăl Marian își susține fiul Carmin să treacă peste șocul de a fi anchetat? Ne amintim că în toamna anului 2018, fiul liderului trupei Direcția 5 a fost audiat de procurorii DIICOT într-un dosar de trafic și consum de droguri de mare risc. Alături de el, în dosar au mai fost chemați la interogatoriu nume precum Răzvan Ciobanu, Elis Armeanca, dar și prezentatorul Oreste Teodorescu.

 

Publicat: 11 Jun. 2020, 23:13 Vedete
Pe aceeași temă