Cum se apara Razvan Ciobanu dupa implicarea intr-un dosar de droguri!

Publicat: 13 iul. 2018, 12:30 Autor: D. C. News 3

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a avut parte de o perioada plina de evenimente triste.

Atat in viata sentimentala cat si in cea sociala. Zilele acestea i-a aparut numele in dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri”. Vedeta s-a despartit cu scandal de iubitul lui, Marius, actualmente suspect de detinere si consum de droguri. Razvan Ciobanu e in pline vizite la DIICOT Ploiesti.

In dosarul in care este implicat creatorul de moda se afla si alte nume celebre din showbiz-ul romanesc precum: Oreste, Raluca Badulescu si Marian Ionescu, liderul trupei Directia 5. Toti au fost dusi la DIICOT pentru declaratii.

In ochii anchetatorilor se afla baiatul lautarului Dan Armeanca, Elis Armeanca. Acesta nu s-a prezentat la audieri si inca nu a fost gasit. Raluca Badulescu si Marian Ionescu au refuzat orice fel de declaratii.

Cum se apara Razvan Ciobanu dupa implicarea intr-un dosar de droguri!

Cum se apara Razvan Ciobanu dupa implicarea intr-un dosar de droguri?

Razvan Ciobanu a scris, ulterior, pe pagina sa personala de Facebook despre acest incident. Dupa pozele postate, creatorul de moda se pare ca nu-si face griji, caci nu si-a pierdut zambetul.

Cum se apara Razvan Ciobanu dupa implicarea intr-un dosar de droguri?„Pentru a nu sta in fiecare secunda la telefon, am sa clarific aici: sunt suspect ca as detine droguri pentru consum propriu, fara drept. Droguri pe care le-as procura de la niste oameni pe care nu i-am intalnit, cu care nu am vorbit si pe care nu i-am cunoscut vreodata in aceasta viata. Cam atat am de spus. Imi voi exercita dreptul de a ma apara. Si sunt genul de om care invata din greselile trecutului”, a notat vedeta.

Cum se apara Razvan Ciobanu dupa implicarea intr-un dosar de droguri?Dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri” a explodat joi dimineata. In prezent au fost retinute 3 persoane in urma audierilor care au fost efectuate la DIICOT Ploiesti, sub acuzatia de trafic de droguri de risc si de mare risc.

Publicat: 13 iul. 2018, 12:30 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă