Dosarul ‘Stupefiante pentru VIP-uri’: vedetele au fost pacalite! Pe ce droguri ‘botezate’ dadeau sute de euro

Publicat: 14 Jul. 2018, 11:39 News 3

Saptamana trecuta, un mare scandal a izbucnit. Mai multe vedete sunt implicate in consum si trafic de droguri.

Dosarul ‘Stupefiante pentru VIP-uri’ a izbucnit joi, 12 iulie 2018. Nume grele din lumea mondena apar in ele. Razvan Ciobanu, Raluca Badulescu, Oreste, Elis Armeanca si un artist de la Directia 5 sunt implicati. Razvan Ciobanu s-a aparat dupa implicarea intr-un dosar de trafic de droguri.

Politia a organizat mai multe descinderi si perchezitii in Bucuresti si Ploiesti. Pana in prezent, 3 persoane au fost arestate in dosarul ‘Stupefiante pentru VIP-uri’. Niciuna din ele nu este persoana publica. Pana in prezent, vedetele enumerate mai sus ar avea calitate de martor.

Conform libertatea.ro, vedetele au cumparat droguri ‘botezate’. Adica nu erau pure, ci amestecate cu alte substante mult mai ieftine. Drogurile vandute de traficanti vedetelor contineau cofeina si paracetamol, pe langa cocaina.

Unul dintre furnizorii de droguri retinuti de DIICOT Ploiesti se numeste Adrian Carbunescu. Acesta vindea cocaina amestecata, un cocktail periculos. Produsele au fost depistate la testele clinice. Specialistii au analizat cocaina cumparata de ei de la Adrian Carbunescu.

Continuarea articolului »

Publicat: 14 Jul. 2018, 11:39 News 3
Pe aceeași temă