Roxana Ciuhulescu e de doua ori mamica! Ce a facut vedeta chiar inainte sa nasca

Publicat: 14 iul. 2018, 14:48 Autor: D. C. News 3

A adus pe lume al doilea ei copil pe data de 11 iulie 2018, fara prea mare efort.

Roxana Ciuhulescu e de doua ori mamica si ii place la nebunie. De cand iubeste din nou, viata ei s-a schimbat. In luna martie 2018, aceasta s-a casatorit cu Silviu Bulugioiu. Cei doi au impreuna un copil, nascut chiar de ziua de nastere a lui Silviu.

Asa ca, chiar inainte sa nasca, Roxana Ciuhulescu a petrecut de zor. Vedeta cu cele mai lungi picioare din showbiz a dat un chef de zile mari pentru sotul ei. Silviu Bulugioiu a fost sarbatorit alaturi de prietenii apropiati.

Cheful a avut loc cu o zi inainte de operatia de cezariana a Roxanei Ciuhulescu. Dupa ce au petrecut de zor, fosta prezentatoare Pro Motor si-a luat bagajul si s-a dus la maternitate. Era programata si medicii o asteptau.

Roxana Ciuhulescu e de doua ori mamica!

Roxana Ciuhulescu e de doua ori mamica! Ce a facut vedeta chiar inainte sa nascaCezariana a decurs normal, fara complicatii, si Roxana l-a adus pe lume, in jurul pranzului, pe Cezar Ioan. Roxana mai are o fiică, din prima sa căsătorie, cu Mihai Ivănescu. Ana Cleopatra era la fel de nerăbdătoare să-și cunoască frățiorul, pe care-l mângâia mereu, în burtica mamei sale.

“O femeie însărcinată nu e o femeie bolnavă”, spunea ea, inainte sa nasca, citata de libertatea.ro. In cele 9 luni de sarcina, Roxana Ciuhulescu nu a renuntat la sport. A condus, a facut zumba si a mers la evenimente mondene. A renuntat la activitatile extrem de periculoase si calatoriile lungi.

Roxana Ciuhulescu e de doua ori mamica! Ce a facut vedeta chiar inainte sa nasca„Iubitule, așa-i că știi că în viață nu-i nimic întâmplător? Ne-am întâlnit – deloc întâmplător, ne-am îndrăgostit și dragostea noastră a fost încununată – deloc întâmplător de …Cezar!
El a venit de ziua ta, ca să-ți demonstreze cât te iubesc!
De venirea lui a avut grijă un medic de excepție. Visul meu s-a împlinit, deloc întâmplător, la 10 ani după nașterea Cleopatrei.
Eu cred că bunul Dumnezeu mi le-a hărăzit pe toate astea…. deloc întâmplător!
La mulți ani, Silviu! Să ne trăiești sănătos Cezar, să ai o viață lungă & frumoasă! Vă iubesc nespus!”, a postat Roxana Ciuhulescu pe Facebook.

Roxana Ciuhulescu e de doua ori mamica! Ce a facut vedeta chiar inainte sa nasca

Publicat: 14 iul. 2018, 14:48 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă
×