EXCLUSIV | Fiica Roxanei Ciuhulescu și-a luat permisul de conducere la 16 ani! Cât de mândră și liniștită este acum vedeta! „Sunt fericită că am familie!”

Publicat: 22 mart. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Fiica Roxanei Ciuhulescu și-a luat permisul de conducere la 16 ani! Roxana Ciuhulescu este extrem de fericită și liniștită! Are o familie frumoasă, copiii bifează relizări după realizări iar vedeta se simte mai bine ca niciodată! Despre tot ceea ce trăiește acum, Roxana Ciuhulescu ne-a povestit exclusiv pentru Ciao.ro! În plus, fiica ei de 16 ani, Ana Cleopatra, și-a luat permisul de conducere, categoria B1, și abia așteaptă să o vadă independentă și curajoasă în trafic.

Roxana, cum ești în luna femeii?

Cred că sunt la fel ca în orice lună! Pentru mine, luna femeii reprezenta ceva când eram eu mică și când abia așteptam luna femeii ca să îi fac tot felul de surprize mamei mele. Ziua de 8 Martie chiar reprezenta ceva pentru mine, știi?

Și acum ți se întorc cumva surprizele din partea copiilor tăi, nu?

Da! De exemplu, Cezar, a venit cu lucruri făcute la grădiniță, o surpriză, iar Ana mi-a luat un coș de flori.

Cezar merge la școală  din toamnă?

Da, exact! Trecem într-o altă etapă a vieții!

I-ai ales deja școala? L-ai înscris?

Am două variante, încă nu l-am înscris pentru că nu este perioada de înscrieri, o să urmeze. Deja ne-am interesat, avem două variante de școli, sper să alegem varianta cea mai bună pentru el! Merge la o școală de stat! Copiii mei sunt amândoi la învățământ de stat! I-am avut și la privat până a început pandemia.  S-a schimbat apoi situația, i-am mutat la stat, s-au adaptat foarte bine, a fost mult mai bine! Și de atunci nici nu i-am mai mutat!

Ana este deja o adevărată domnișoară acum! Cum se simte după operația de scolioză, mai face recuperare?

Se simte foarte bine și  s-a recuperat cam 90%! Am primit și undă verde, poate să meargă și la schi, chiar  săptămâna trecută am fost și am făcut radiografia de 6 luni, a văzut-o doctorul și a spus  că poate să meargă și la schi dar în condițiile în care merge încetișor, mai cam pentru începători, însă eu încă parcă nu am curaj să o las deocamdată pe schiuri!

Fiica Roxanei Ciuhulescu și-a luat permisul de conducere la 16 ani!

Dar ea e super încântată, vede schimbarea de după operație?

E super, e schimbată, zici că e alt om, e dezinvoltă, e dreaptă acum, vede altfel viața!

Ana tocmai ce a terminat școala de șoferi!

Da, a terminat școala e șoferi și ieri a dat și traseul! A dat sala acum două săptămâni, a luat din prima și ieri a dat și traseul și l-a luat! Era foarte mândră că nu a depunctat-o cu nimic!  Are 16 ani și practic a obținut permisul la categoria B1. Este pentru adolescenți, mașini mici, limitate ca viteză, 50-60 de kilometri la oră, sunt și de oraș.

Îi luați și mașină?

Da! O să avem o variantă cu instructorul și ne gândim la asta!

Ana s-a maturizat! E foarte frumoasă și expresivă!

Da! Și foarte machiată, spre surprinderea mea!

Nu îți place că se machiază? Cred că este cumva inevitabil…

Nu! Adică accept un machiaj, un rimel, un blush, un ruj acolo…

Cum ești tu acum?  Așezată, liniștită, fericită?

Eu niciodată nu sunt liniștită! De când mă știu sunt zdruncinată și întotdeauna îmi trebuie ceva și întotdeauna sunt în căutare de ceva dar, da, sunt fericită că am familie, că am un soț care  mă iubește și pe care îl iubesc,  că mi-am găsit sufletul pereche! Cred că nu există perfecțiunea! Adică ai ceva dar îți lipsește altceva! Mi-aș dori ceva mai mult poate profesional dar suntem sănătoși, ceea ce este mare lucru, suntem uniți, suntem o familie!

Am văzut că ai un abdomen foarte frumos și foarte bine lucrat la sală! De câte ori reușești să mergi la sală?

Să știi că nu mai am chiar așa de mult timp dar de trei ori pe săptămână merg la sală, cam o oră, lunea-miercurea-vinerea, marțea am antrenament de catch ball, cu o echipă de fete, este un sport derivat din volei și se prinde mingea, mingea nu sare, cam asta e diferența. Trebuie să ai minim 18 ani ca să poți să practici catch ball.

În momentul de față îți lipsește ceva sau îți mai dorești ceva pentru tine?

Îmi doresc ceva mai mult din punct de vedere profesional! Dar dacă mă întrebi exact ce anume îmi doresc, în zona de TV, în zona de auto, am acum un proiect cu un coleg de-al meu cu care am făcut echipă ani de zile în domeniul auto, am început să facem niște teste, mi-e dor.

Respecți sau urmezi vreun meniu anume pentru a te menține în formă?

Să știi că am avut norocul cu un metabolism foarte bun! Eu mănânc din toate dar întotdeauna cu măsură, nu exagerez niciodată, dar pentru că am făcut sport de mică, de la 4 ani,  gimnastică ritmică, organismul meu așa a fost învățat. Am făcut sport de performanță, handbal. Uneori am senzația că parcă am o tenie în burtă!

Te detronează cineva  la capitolul cele mai lungi picioare?

Cu siguranță cineva mă detronează, sunt sportivele, baschetbalistele, voleibalistele, dar din zona de showbiz, nu! Am rămas în continuare încoronată! (râde)

Publicat: 22 mart. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă