EXCLUSIV | Cum se simte fiica Roxanei Ciuhulescu, la 9 luni după operația la coloană. Fosta prezentatoare TV a făcut dezvăluiri emoţionante

Publicat: 10 iun. 2024, 16:05 Autor: Andreea Archip Vedete

Dacă vara trecută trecea prin emoții cumplite pentru că fiica ei era operată la coloană, în urma diagnosticului de scolioză toraco – lombară severă, în prezent Roxana Ciuhulescu este fericită. Ana Cleopatra este sănătoasă, face sport și, de câteva luni, a făcut primul pas spre independență. În vârstă de 16 ani, adolescenta a intrat în rândul șoferilor și nu mai depinde de mama ei cu transportul la liceu. În interviul exclusiv acordat pentru CIAO.RO, fosta prezentatoare TV ne-a povestit cum se simte în calitate de copilot al fiicei sale, dar și despre modul cum își crește cei doi copii.

Roxana Ciuhulescu are o fată, pe Ana Cleoptara, din mariajul cu Mihai Ivănescu, iar împreună cu Siviu Bulugioiu, actualul său partener de viață, mai are un băiat, Cezar. Despre temperamentele diferite ale celor doi copii, dar și metodele după care s-a ghidat la creșterea lor, ne-a povestit vedeta în detaliu.

Roxana Ciuhulescu: “Ana s-a recuperat în proporție de 90 la sută”

Ce face Ana Cleopatra? Cum se simte după operația la coloană?

Are deja 9 luni de la operație. Se simte foarte bine. S-a recuperat în proporție de 90 la sută cred. Face sport, merge la sală, face înot, pilates, yoga. Mai nou are permis de la 16 ani. A luat categoria B1 din prima, am fost tare mândră de ea.

A fost dorința ei?

Da, plus că noi stăm în Tunari, stăm la țară și și-a dorit independența. În fiecare dimineață o duceam eu la școală, dar de întors se întorcea cu mijlocul de transport în comun și și-a dorit foarte tare. A fost foarte harnică. Așa îi doresc să ia toate examenele din viața ei, cum, l-a luat pe acesta pentru B1.

Roxana Ciuhulescu: “Doi ani e bine că își va face mâna. E mașină electrică”

I-ați luat mașină sau urmează?

Are o mașină. Soțul meu, Silviu, lucrează la o companie auto și am reușit să facem un contract. Este o mașină temporară, la 18 ani va da din nou de carnet pentru categoria mare B. Categoria aceasta 16-18 ani este categoria B1 și poți să conduci numai mașini cu motoare sub 500 de cm cubi, care sunt limitate ca viteză 50 km maximum, nu au voie pe autostradă. Sunt niște restricții, dar doi ani e bine că își va face mâna. E mașină electrică, este un Axam.

Te-ai plimbat cu mașina condusă de Ana?

Da, chiar sunt foarte critică când vine vorba de condus, mereu îi atrag atenția să nu facă „covrigei”, adică să nu împreuneze, să se suprapună mâinile când  conduce, când întoarce, când virează. La parcare, de exemplu, iarăși, copilul trebuie să parcheze cum trebuie. A făcut școala, ok, dar acum are și mașină, trebuie să fie un șofer exemplu.

Te așteptai să vină momentul ăsta atât de repede? Să fii copilotul fiicei tale?

Nu, totul parcă s-a întâmplat atât de repede, ieri alaltăieri aici, în apropiere, a fost grădinița ei. Mi-aduc aminte când o duceam la grădiniță, pe urmă am dus-o un pic mai sus la școală, o duceam la liceu. E în clasa a noua. Are 16 ani.

Roxana Ciuhulescu: “Mi-aș dori să o am aproape, acesta este primul considerent”

Te gândești să studieze în străinătate?

Nu vreau să studieze afară. Îmi doresc să învețe și să facă o facultate în România. Nu sunt adepta școlilor din străinătate. În primul rând că mi se pare că e o modă. Să învețe și poate să facă orice facultate, dar s-o merite, nu să plătesc zeci de mii de euro să învețe pe nu știu unde, nu. Și mi-aș dori să o am aproape, acesta este primul considerent.

Ce domenii prezintă interes pentru ea?

Medicină veterinară. Este foarte atașată de animale, a și făcut echitație o perioadă lungă. Iubește mult animalele, are acasă și doi câini, deocamdată zice că merge pe medicină veterinară, dar să mai vedem și peste 3 ani.

Roxana Ciuhulescu: “Eu așa am considerat să îmi cresc copiii și deocamdată până acum e bine”

Cezar ce face?

Cezar este un zgubilitic, la toamnă merge la școală, clasa zero.  Ne pune părul pe bigudiuri. Știi că e vorba aceea: sunt oameni și femei. Deci ăsta e specie masculină, e jale! Ana a fost foarte cuminte, fac o comparație, Cezar este argintul viu. Tot timpul vrea să facă ceva, tot timpul este după taică-su, el vrea tot timpul să repare, el tot timpul are ceva de cotrobăit, tot timpul ceva de luat, întotdeauna e nemulțumit. Cu Cezar nu o să te plictisești niciodată!

După ce metode de parenting te-ai ghidat la creșterea celor doi copii?

Nu i-am crescut după cărți. Întotdeauna i-am învățat către independență, însă am avut grijă și să-i țin din scurt. I-am certat atunci când a fost nevoie, le-am mai dat și câte o palmă la fund. Și eu cred că am făcut bine.

Anei, care acum este la vârsta adolescenței, i-am dat și libertate, dar am și vorbit mult cu ea. Vreau să cred că suntem prietene. Nu cred că există un tipar, un model, dar eu așa am considerat să îmi cresc copiii și deocamdată până acum e bine.

Foto: Instagram

Publicat: 10 iun. 2024, 16:05 Autor: Andreea Archip Vedete
Pe aceeași temă
×