Trafic de droguri intre vedete: Raluca Badulescu, Razvan Ciobanu, Oreste si un artist de la Directia 5 au ajuns la DIICOT. Ce se intampla cu ele

Publicat: 12 Jul. 2018, 15:57 Vedete

Lumea mondena a fost zguduita de un scandal ireal! Mai multe vedete sunt acuzate de trafic de droguri.

Trafic de droguri intre vedete: Raluca Badulescu, Razvan Ciobanu, Oreste si un artist de la Directia 5 au ajuns la DIICOT. Informatia a fost facuta publica de Romania TV. Printre cei care au stat față în față cu oamenii legii și au dat declarații se numără Răzvan Ciobanu, Raluca Bădulescu, un membru al Direcției 5, Elis Armeanca și prezentatorul Oreste Teodorescu.

Procurorii DIICOT Ploiești au făcut astăzi mai multe percheziții în mai multe locații, informeaza Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania. Oreste Teodorescu, Ramona Bădulescu și Răzvan Ciobanu sunt doar câteva din vedetele din România care vor fi audiate la DIICOT în calitate de martori într-un dosar privind trafic de droguri.

Suspecţii care vindeau canabis şi cocaină au fost ţintele unor percheziţii ale anchetatorilor. Potrivit unor surse, anchetatorii au emis mai multe mandate de aducere pe numele lui Adrian Cărbunescu zis Max. Elis Armeanca ar avea calitatea de suspect în dosar, în timp ce restul sunt audiaţi ca martori, printre care se numără și Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, potrivit observator.tv.

Continuarea articolului »

Publicat: 12 Jul. 2018, 15:57 Vedete
Pe aceeași temă