TOP CIAO.RO | Au renunţat la agitaţia din Capitală şi s-au mutat la ţară! Cum arată casele vedetelor din zona rurală a României

Publicat: 01 mart. 2024, 14:00 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Celebrităţile din România şi-au trăit o mare parte din viaţă în lumina reflectoarelor, însă la un moment dat au simţit nevoia de o schimbare. Astfel, au căutat, s-au interesat, au pus bani deoparte, iar la momentul potrivit au investit în diferite zone rurale ale României. S-au îndepărtat de agitaţia din Capitală pentru că şi-au dorit o viaţă liniştită la ţară!

Oreste, Florin Călinescu și Carmen Tănase sunt doar câteva dintre vedetele care au ales să îşi construiască o oază de linişte într-un loc pe care să îl numească acasă. Acum se bucură de o viață din care nu lipsesc produsele bio și se laudă că au scăpat de stres.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan îşi construiesc o casă la Şuşani

Adela Popescu a luat o pauză de la viaţa profesională, iar în prezent îşi dedică tot timpul familiei sale. Pentru că are mult mai mult timp liber, vedeta a luat o decizie importantă în ceea ce priveşte viitorul copiilor ei. Bineînţeles, după ce s-a consultat şi cu soţul ei. Astfel s-au gândit că cel mai bine pentru micuţi este să crească într-un mediu sănătos, departe de agitaţia şi de tentaţiile din Bucureşti.

Adela Popescu spune că doar locuind la țară cât mai mult timp și petrecându-și primii ani din viață în natură, copiii ei se vor bucura peste ani de ceea ce pentru mulți a dispărut: simplitatea. Plus că, blondina este de părere că doar aşa băieţii ei își vor dezvolta multe abilități și vor descoperi traiul autentic și roadele muncii câmpului.

”De ce casă la Șușani? Pentru că avem trei copii și ne dorim să își petreacă măcar vacanțele la sat. Pentru că dacă făceam o casă în apropiere de București, într-un loc în care oamenii își fac case de vacanță, am fi mers într-un loc “steril”, impersonal poate.

Chiar dacă din punct de vedere al investiției ar fi fost o idee mai bună. Dar noi vrem că ăștia mici, cât încă mai sunt mici, să petreacă cât mai mult timp într-un loc cu “viață” în el. Cu legi proprii. Cu activități care se schimbă în funcție de anotimp. Cu semănat, arăt, plivit, cules de struguri, adunat de prune. Cu ore pentru luat lapte când se întoarce vacă de la păscut, cu căutat cuibarul de ouă. Cu certuri între vecini, cu pomeni.

Nu încerc să construiesc o atmosfera idilică din viață de aici, că nu este. Dar este un sat care vibrează. Trăiește. Și asta ne dorim să oferim copiilor cât mai mult, cât timp încă sunt mici și găsesc magie în fiecare coajă de nuca. Și mai ales cât încă nu vor cu prietenii la Ibiza”, a scris Adela Popescu, pe pagina sa de Facebook.

Mirabela Dauer a plătit 200.000 de euro pentru casa visurilor

În vârstă de 76 de ani, Mirabela Dauer e mulțumită că a reușit să își îndeplinească o mare dorință: aceea de a avea casa mult visată. Ani de zile artista a locuit în București, însă în anul 2011, cu ajutorul prietenilor, și-a achiziționat o casă în comuna Roșu din județul Ilfov.

În aprilie 2011, locuința era în construcție, însă în octombrie ea a fost finalizată, iar cântăreața s-a și mutat. 200.000 de euro a costat, însă nu regretă niciun ban investit. Vila are 180 metri pătrați. La parter se găsesc o sufragerie, o bucătărie, o baie și o terasă închisă, în timp ce la etaj se află două dormitoare, un dressing și un birou.

„Casa cealaltă mi-a adus numai nefericire. Am încercat la toate băncile să îmi dea bani. Nu mi-au aprobat creditul pentru că eram bătrână şi credeau că mor. Prietenii mei au văzut. Când m-am întors din America, în aprilie, am avut o surpriză. Eu dădusem un avans la o căsuţă tot aici, l-am pierdut.

Era o construcţie aici. Ei au cumpărat terenul şi au construit parterul. Asta a fost visul meu să am o căsuţă. (….) Am foarte mulţi pitici, mereu cumpăr”, a spus cântăreața cu câțiva ani în urmă în emisiunea „Agentul VIP”, de la Antena Stars.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au mutat la țară

Pentru că majoritatea oamenilor nu mai consideră traiul la țară ca fiind o provocare, Dragoș Bucur a devenit creator de conținut, un altfel de influencer. Prezentatorul de la Visuri la cheie și-a dorit de mult timp să renunțe la viața de la oraș și să se retragă în natură, însă, abia acum povestea lui a prins contur. Astfel, pentru cei care își doresc un trai modern la țară, în mijlocul naturii, Dragoș Bucur a lansat ”Rurality Show

”M-am născut în București, am crescut în București. Cred că nu sunt singurul care visează să găsească un loc unde să se liniștească, să-și încarce bateriile, să aibă o livadă, să crească animale departe de zgomotul orașului, în natură, locul unde poate să-și lase copiii liberi în siguranță, iar visul aceste este pe cale sa devină realitate. M-am hotărât să mă fac țăran, influențăran”, a spus Dragoș Bucur în reality show-ul său.

Florin Călinescu are o gospodărie impresionantă la Buftea

Florin Călinescu, s-a retras din lumina reflectoarelor și a ales să locuiască la Buftea, departe de agitația și stresul Capitalei. Acolo, actorul are o gospodărie mare, cu animale, grădină, livadă, chiar și silozuri pentru depozitarea cerealelor.

„Nu m-am mutat definitiv la țară. Am o tactică, mi-am făcut niște locuri în care când mă plictisesc de condus mașina să mă opresc să stau câte o săptămână, am mai multe case în mai multe locuri, dar nu le popularizez.

Am și la mare, dar nu la noi, dar și la munte. Peste tot”, spunea Florin Călinescu într-un interviu pentru Cancan.

Puya şi-a cumpărat o casă bătrânească la ţară

Puya este un naționalist convins, vrea să ducă tradiția mai departe și să le arate fetelor sale cum se trăia pe vremuri. Artistul și-a cumpărat o casă din lut pe care vrea să o recondiționeze, și-a făcut solar, iar atunci când are timp merge să se conecteze cu natura. Partea bună este că nu se ocupă singur de casa „PuyMici” așa cum a denumit-o. Artistul are câțiva volutari care îl ajută la treburile gospodărești și petrec timp împreună.

„E frumos să fii voluntar. Îți sacrifici timpul pentru ceva frumos. Nu pierzi timpul. Ce face Dragoș aici e interesant. Păstrează din cultură. E frumos să ajuți”, a spus unul dintre voluntari despre activitatea pe care o face alături de Puya.

Oreste a investit 60.000 de euro în casa din Fundeni

Oreste a fugit la țară cu toată familia și a ridicat în curtea socrilor săi o vilă. Fostul prezentator a vândut apartamentul din București cu 60.000 de euro și a investit totul în noua casă.

Oreste se bucură acum de trei camere la parter și două camere semimansardate.

“Socrii mei aveau o căsuță la 17 kilometri de București, în satul Fundeni, de unde începe județul Călărași. Am locuit doi ani doar eu cu soția mea în căsuța mică, de povești. A fost superb! Când s-a născut nepotul meu, Bebone, am hotărât să lărgim clanul și m-am apucat împreună cu socrul meu și ginerele meu cu cârca, împreună cu niște ajutoare mult mai pricepute decât noi, să ridicăm o altă casă, ceva mai mare, în aceeași curte”, spune fostul prezentator TV pe o rețea de socializare.

Carmen Tănase a plecat din Bucureşti

Carmen Tănase are de lucru la casa unde s-a mutat, la vreo 40 de kilometri de BucureștiActrița din serialul “Clanul” are o grămadă de pisici și căței care-și fac de cap atunci când ea nu e acasă.

„Nu prea apuc să stau pe acasă, adică vin noaptea târziu și într-adevăr când cobor din mașina se simte diferența, cel putin olfactiv se simte foarte tare diferența. Dar nu mai simt nevoia să rămân în București nici măcar când termin foarte târziu. Sunt 40 kilometri, dar mie îmi face bine după ce am spectacol să conduc, îmi face foarte bine, ajung acasă relaxată. Dacă cumva m-am enervat în timpul zilei…”, dezvăluia actriţa în cadrul unui interviu pentru CIAO.RO.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 01 mart. 2024, 14:00 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×