Adela Popescu a scăpat de kilogramele în plus într-un timp record. Ce dietă a urmat

Publicat: 14 oct. 2023, 09:00 Autor: Hermina Hagianu Retete & Diete

Adela Popescu a dezvăluit în cadrul unui interviu recent secretul siluetei sale. Vedeta nu a trecut prin transformări radicale de-a lungul timpului. Cu toate acestea, recunoaşte că are perioade în care nu arată aşa cum îşi doreşte, motiv pentru care apelează la câteva trucuri care o ajută în procesul de slăbire.

Adela Popescu are 36 de ani şi este mama a trei copii superbi. Are un program încărcat, dar întotdeauna îşi face timp pentru ea. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit în cadrul unui interviu recent că s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus, deşi acest lucru nu a fost vizibil. Într-una dintre sarcini s-a îngrăşat 18 kilograme, dar a reuşit să revină destul de repede la formele iniţiale.

Adela Popescu are o siluetă de vis

Ce dietă a urmat Adela Popescu

Adela Popescu recunoaște că singura dată când a ținut un regim drastic, a fost atunci când s-a confruntat cu o problemă medicală. La acel moment, soția lui Radu Vâlcan a trebuit să consume în mare parte lichide. Aşa a reuşit să scape şi de kilogramele nedorite.

„Am avut o perioadă când aveam o durere în partea dreaptă, nu știam ce este, și de fiecare dată când mâncam mă durea și mai tare. Și am mâncat o perioadă doar chestii lichide, asta ca să nu fie greu de digerat. Am slăbit atunci super mult, doar mâncând ciorbițe. Nu era un detox, că mâncam și cu carne, carne tocată. La mine nu merge asta cu mănânc grătar cu salată. Nu slăbesc la așa ceva. M-am gândit că poate mănânc prea mult grătar”, mărturisește Adela Popescu.

Adela Popescu: Și când am fost grăsuță, tot slăbuță eram”

În continuare, fosta prezentatoare de la ProTV a explicat faptul că organismul ei nu funcţionează cu dietele atât de des utilizate de doamne şi domnişoare. Spre bucuria ei, blondina mărturiseşte că a moștenit fiziul mamei sale, astfel că nu se îngraşă în exces. Dar, atunci când ia câteva kilograme nu se observă.

„Secretul e că semăn cu mama mea, care din punct de vedere fizic a fost întotdeauna slăbuță. Și când am fost grăsuță, tot slăbuță eram. Mă îngraș în partea de jos și zona asta îmi rămâne tot timpul mică, și la față se întâmplă la fel. Și când eram gravidă și te întâlneai cu mine, și am luat atunci 18 kilograme, tot mică păream, că am fața mică, umerii mici”, spune Adela Popescu, pentru unica.ro.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 14 oct. 2023, 09:00 Autor: Hermina Hagianu Retete & Diete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă