Adela Popescu, anunț surprinzător pentru toți fanii! Când se întoarce vedeta pe micile ecrane

Publicat: 03 oct. 2023, 09:15 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Adela Popescu a luat o pauză de la toate proiectele TV de aproape un an. Vedeta și-a dorit să se dedice în totalitate familiei, dar în același timp, să se ocupe de lucrurile pentru care nu avea înainte timp. Recent însă, actrița și-a luat fanii prin surprindere, după ce a anunțat că este pregătită să se întoarcă pe micile ecrane.

La cei 36 de ani, Adela Popescu are tot ce își dorește. Se bucură de succes în viața profesională, dar și pe plan personal, lucrurile merg la fel de bine. Are o căsnicie fericită alături de Radu Vâlcan și trei băieți minunați, pe Andrei, Alexandru și Adrian, pe care îi cresc împreună cu multă dragoste.

Adela Popescu are o familie fericită

Adela Popescu se întoarce pe micile ecrane

După ce emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici s-a încheiat, Adela Popescu a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Recent însă a dezvăluit că își dorește să revină în fața celor care o urmăresc pentru că îi lipsește activitatea pe care o desfășura. Cu toate acestea, spune că nu se grăbește pentru că își dorește un proiect care să i se potrivească.

Până acum a refuzat câteva proiecte deoarece nu se regăsea în tematica lor.

„Anul următor sigur, asta spun că sunt niște discuții acum, vedem, trebuie să aleg. Mi se și pare drăguț că știu ce mi se potrivește, adică deja simt ce aș putea să fac bine și ce aș putea să nu fac bine. Au fost și niște proiecte pe care le-am refuzat pentru că mi-am dat seama că nu sunt pentru mine, ceea ce în trecut nu aș fi făcut. Adică eu în trecut eram genul care spune da și vezi tu pe parcurs ce se întâmplă. Acum sunt un pic mai selectivă, dar asta și pentru că realmente acasă noi avem foarte multe responsabilități, adică nu poți să te mai arunci acum.”, a spus Adela Popescu, potrivit playtech.ro.

Adela Popescu: „Am început niște discuții pentru revenire”

Mai mult, soția lui Radu Vâlcan a mărturisit că deja se află în discuții pentru următorul proiect și cel mai probabil, fanii o pot urmări din nou la TV în următorul an.

„Mie îmi place foarte mult să stau și știu de ce vreau să stau, că m-am întrebat. Eu nu sunt o tipă leneșă, sunt o tipă care toată viața am muncit, sunt o tipă cu ambiții în principiu. Totuși, de ce îmi place atât de mult să stau acum? Pentru că eu muncesc de mică foarte mult. Adică nu doar că m-am angajat, eu am muncit enorm și în anii în care prietenii mei – care acum lucrează pe brânci s-au distrat – s-au simțit bine, și-au făcut programul, eu munceam cu super responsabilități. Și cred că trebuie să trăiesc perioada asta, care desigur că nu va mai fi lungă, adică deja am început niște discuții pentru revenire, dar am avut nevoie de asta pentru mine.”, a mai spus Adela.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 03 oct. 2023, 09:15 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă