Adela Popescu, poveste de iubire secretă. Radu Vâlcan a fost pus în faţa faptului împlinit

Publicat: 21 sept. 2023, 13:19 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Adela Popescu a devenit cunoscută publicului în calitate de actriţă. A jucat în cele mai cunoscute telenovele româneşti care au avut un succes răsunător. Ulterior şi-a făcut debutul în industria muzicală şi a ajuns să aibă foarte multe concerte. În urmă cu mulţi ani, atunci când era pe val, s-a confruntat cu o situaţie pe care nu a putut să o uite. A povestit totul în cadrul unui interviu recent.

Adela Popescu are o relaţie de mulţi ani cu Radu Vâlcan. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar de atunci au rămas împreună. La începutul poveştii lor, au trecut printr-o situaţie neplăcută, dar care din fericire s-a terminat cu bine.

Adela Popescu a jucat în cele mai cunoscute telenovele româneşti

Vedeta de la ProTV, victima unei înşelăciuni

Mai exact, la unul dintre concertele pe care vedeta le-a avut, un fan i-a dat o veste care a şocat-o. A venit cu un buchet de trandafiri pentru a-i declara dragostea şi pentru a-şi continua relaţia care începuse pe internet.

Ulterior, fosta prezentatoare TV a aflat că cineva îşi făcuse un cont fals cu numele şi pozele ei. Bărbatul păcălit a înţeles repede situaţia, a crezut explicaţiile vedetei şi a lăsat-o în pace.

Adela Popescu a mărturisit că a avut noroc pentru că lucrurile se puteau termina diferit dacă acesta nu accepta adevărul.

„Am avut acum nişte ani o întâmplare cu un domn care considera că are o relaţie cu Adela Popescu. De ce? Pentru că venise din Moscova să se întâlnească cu marea lui iubire Adela Popescu cu care avea o relaţie de câteva luni. M-a întâmpinat la un concert, acolo unde Adela Popescu anunţase pe Facebook că are concert. Omul a venit cu un foarte mare buchet de flori, m-a întâmpinat. Eu i-am mulţumit politicos şi apoi în rusă mi-a spus „Hei, sunt eu iubitul tău”. Şi eu i-am zis „Du-te domnule de aici, nu te cunosc!”. 

Am plecat acasă, m-a urmărit, a venit până acasă, Radu mă întreba cine e domnul… „Nu ştiu cine e domnul”. Una peste alta, am descoperit că existase o persoană care pe Facebook-ul rusesc îşi făcuse un cont cu numele meu şi posta absolut tot ceea ce postam eu. Şi mai mult decât atât, începuse această relaţie cu acest domn căruia îi şi ceruse bani un timp îndelungat. Şi el a venit după această relaţie superbă care se înmugurise pe Facebook să ne întâlnim. Lucrurile s-au calmat destul de uşor, el era un timp inteligent. A înţeles că a fost victima unei escrocherii, dar ar fi putut ca toate astea să degenereze. El să fie un tip agresiv, să nu mă creadă şi să se sfârşească urât”, a povestit Adela Popescu la Sigur pe net.

Publicat: 21 sept. 2023, 13:19 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă