Adela Popescu și Radu Vâlcan își construiesc o casă la Șușani! Actrița se întoarce în satul în care a copilărit

Publicat: 20 sept. 2023, 14:58 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din România. Au o căsnicie fericită de mulți ani și trei băieți minunați, Andrei, Alexandru și Adrian. De o bună perioadă de timp, vedeta de la ProTV este libera de contract. Pentru că are mai mult timp liber s-a apucat de construit. Actrița și soțul ei vor o casă la Șușani, satul în care blondina a copilărit.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au schițat ultimele idei pentru noua lor casă. Locuința va fi construită pe un deal departe de agitație. Proiectul vedetelor este în plină desfășurare, iar actrița le-a arătat și fanilor cum merg lucrările.

Adela Popescu este fericită și a spus că noua locuință va fi modestă, din lemn și cu piatră.

„Au intrat buldozerele unde vrem să construim casa de la Șușani. Așadar a început proiectul. A început treaba și sunt foarte fericită. În fiecare seară adorm imaginându-mi cum va fi. Va fi o casă foarte frumoasă, cu obloane din lemn, cu piatră, toată viața am visat la o casă din piatră. Nu va fi foarte mare, dar va avea o terasă foarte mare, casa e cumva poziționată pe un deluleț, care vede un alt deluleț și apusul. Sunt fericită că în sfârșit se întâmplă, mai e puțin”, mărturisește Adela Popescu, în mediul online.

Adela Popescu își face casă la țară

Adela Popescu: „Casa visurilor mele”

Adela Popescu a declarat în nenumărate rânduri că este foarte atașată de locul copilăriei sale. Din acest motiv și-a dorit o casă la Șușani. În viitorul apropiat visul său va deveni realitate.

„Nu știam cum vrem să arate casa, sunt o grămadă de modele, și ca stil, dar și ca împărțelă, cu etaj, fără etaj. Sigur că ne-am gândit să o facem într-un stil brâncovenesc, dar mi se pare că e un stil riscant. Ori îl faci cu niște super meșteri, care nu se prea găsesc, ori riști să iasă un kichi, și nu ne dorim asta. În stil minimalist avem o casă în București. Îmi amintesc o imagine cu o casă de piatră pe care am văzut-o, cumva veselă și cu geamuri mari, dar și cu obloane, din clipa aceea am știut că aia e casa visurilor mele”, mai spune ea.

Radu Vâlcan, încântat de ideea Adelei Popescu

Mai mult, fosta prezentatoare este extrem de bucuroasă pentru ca a reușit să îl facă și pe Radu Vâlcan să se îndrăgostească de satul în care ea a copilărit.

„În sfârșit a recunoscut și soțul că e frumos la Șușani. Nu vă așteptați să fiu mâhnita că afirmația a fost făcută abia acum după atâta amar de ani, ba chiar mi se pare un gest cu atât mai frumos că venea și când nu i se părea, doar așa, vezi Doamne, de dragul meu.Și al cartofilor mamei, a vinului tatei, a glumelor unchilor, a grătarului cu pui de țară. Nuuuu, el venea de dragul meu.În imagini vedeți petrecerea de doi ani a lui Adrian, plimbările noastre zilnice pe deal, prunele acrișoare, meniul zilnic, cafeluță cu lămâie, etc”, spunea Adela Popescu.

 

Sursă foto: Facebook

Publicat: 20 sept. 2023, 14:58 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă