Adela Popescu, momente de coșmar. Vedeta a povestit cu greu prin ce a trecut: „O lună a stat în comă”

Publicat: 14 iul. 2023, 14:01 Autor: Camelia Vedete

Adela Popescu a trăit momente de coșmar în urmă cu ceva timp. Totul se întâmpla în copilărie, atunci când fratele ei a avut un accident la săniuș.

Adela Popescu a povestit în urmă cu ceva timp prin ce clipe grele a trecut. Atunci când fratele ei avea 9 ani, a avut un accident cu sania și a intrat în comă. Mama vedetei a suferit atât de tare, încât în trei zile i-a albit tot părul.

„Fratele meu mijlociu avea 9 ani, a avut un accident de săniuță. A făcut o hemoragie internă foarte puternică. Pe vremea aceea, era foarte greu să ai acces la sistemul medical de calitate. O lună de zile a stat în comă. Mamei, în primele trei zile, i-a albit tot capul. Era straniu.”, povestea Adela Popescu, relatează Substanțial.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, despărțire cu lacrimi!

Adela Popescu a făcut anunțul pe rețelele de socializare. Vedeta TV s-a despărțit pentru o lună de soțul ei, Radu Vâlcan, care a plecat în Thailanda.

Adela Popescu abia și-a ascuns lacrimile despărțirii de soț. Cu toate acestea, vedeta TV încearcă să fie tare pentru o lună și să își facă îndatoririle de mamă. Radu Vâlcan a plecat în Thailanda pentru filmările show-ului Insula Iubirii, de la Antena 1.

Astfel, Adela Popescu spune că se va concentra pe lucruri concrete, pentru că este foarte greu cu trei copii de vârste diferite, plus proiectele pe care le are în desfășurare.

„Poza asta mi-a facut Radu la ultimul pranz inainte de plecarea lui in Thailanda.
Sigur, stiu, o luna trece repede. Am mai experimentat asta si ce e rau se uita, ce e bun, e bine primit. 🙂
Daca pana acum lacrimam nitel dupa despartirile de la aeroport, de data asta, m-am facut ca nu bag de seama golul din stomac si m-am concentrat pe lucruri concrete. Mai exact programul copiilor, treburi administrative, chestii de ordine interna, etc.
Pentru ca real, cu trei copii acasa cu programe diferite de dus-adus la scoala/gradi, optionale, activitati, cumparaturi, lansari de piese, emisiuni, finala “Sunt celebru, scoate-ma de aici”, campanii, manichiuri, etc, chiar nu mai e timp de vaicareli.
In consecinta, doamna Doina, tu cand ai de gand sa vii la Bucuresti? Nu te-ai saturat de vacanta?”, a fost mesajul scris de Adela Popescu pe rețelele de socializare.

Publicat: 14 iul. 2023, 14:01 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×