Cove a vorbit abia acum despre relaţia pe care o avea cu Adela Popescu la ProTV. Fanii au crezut că nu aud bine: „Ea era neștiutoare, eu fixist”

Publicat: 07 oct. 2023, 10:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cove a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care a anunţat că plecă de la ProTV. La momentul respectiv au apărut tot felul de zvonuri pe marginea acestui subiect. Cel mai discutat a fost legat de relaţia pe care prezentatorul o avea cu colega sa de platou. Mai exact, se specula că cei doi nu s-ar fi înţeles bine. Gabriel Coveşanu a vorbit în cadrul unui interviu despre toate aceste informaţii şi a explicat cum au stat, de fapt lucrurile.

În 2021, Cove a plecat de la PRO TV. Decizia nu a fost văzută cu ochi buni de telespectatori. Românii se obişnuiseră să îl vadă pe prezentator, dar şi pe Adela Popescu în acest format. Astfel, mulţi au fost convinşi că ceva s-a întâmplat între cei doi, mai ales că după o scurtă perioadă, acesta a apărut la Prima TV alături de Diana Bart în emisiunea Flash Monden.

Cove şi Adela Popescu pe vremea când lucrau împreună

Ce spune Cove despre plecarea de la ProTV

La mai bine de doi ani de când a făcut acest pas, Cove a vrut să pună capăt tuturor speculaţiilor. Vedeta de la Prima TV a mărturisit că atât el, cât şi Adela Popescu au încercat să îi binedispună pe fani cu glumele lor, chiar dacă uneori păreau doar nişte înţepături răutăcioase.

Cove a ţinut să sublinieze că nu s-a certat niciodată cu colega de platou, din contră, tot ce se întâmpla între ei a fost doar de dragul show-ului.

„Nu, nu are nicio legătură asta (nr. plecarea sa din emisiunea matinală cu Adela Popescu). Ea fiind de profesie artistă, ca și mine, a fost o muncă în zona asta artistică, mai creativă, în care amândoi improvizam foarte mult, creasem un fel de personaje, Cove și Adela, ea era plină de viață, neștiutoare, eu bătrânul fixist, astea erau personajele noastre.

Toate înțepăturile noastre, scena respectivă pornea de la aceste personaje, exista un conflict între noi, un rol, de fapt. Poate de asta a avut și succes, că lumea de asta ne-a îndrăgit, că ne aruncam tot felul de replici în timpul emisiunii.

Speculațiile probabil au apărut pentru că lumea nu a înțeles de ce s-a întâmplat lucrul ăsta. Din păcate, cu Adela nu am avut un parcurs complet, ea a avut perioade în care a născut și cumva cuplul la un moment dat s-a pierdut, au existat perioade mari de pauză. Au venit alte personaje care i-au ținut locul, a tot existat o schimbare în permanență și din păcate s-a pierdut un cuplu care putea să fie de succes, da”, a declarat Cove pentru Playtech.ro.

Cum se înţelege Cove cu Adela Popescu în prezent

Cât despre Adela Popescu, carismaticul prezentator a dezvăluit că a rămas în relaţii foarte bune cu aceasta, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul altor colege.

„Am fost, suntem şi rămânem prieteni. Adela este o parteneră excelentă de prezentare. Am rămas în relaţii foarte bune cu toate fostele mele colege şi, în măsura în care timpul ne permite, îmi va face o plăcere imensă să ne revedem la o cafea şi un pahar de…vorbă’, a mărturisit atunci Cove pentru OK! Magazine.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 07 oct. 2023, 10:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă