Anunţul făcut de Cove după 10 ani de căsnicie: „Suntem în altă situație”

Publicat: 17 nov. 2023, 11:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cove şi soţia sa, Florentina Ene, sunt căsătoriţi din anul 2013 și au împreună un băiat de 7 ani. Prezentatorul de la PrimaTV a dezvăluit în cadrul unui interviu recent cum reuşeşte să găsească echilibrul în relaţia de cuplu, având în vedere că programul lui este unul destul de încărcat.

Gabriel Coveșeanu, în vârstă de 49 de ani, a început un nou proiect la Prima TV, mai exact o emisiune în care mai multe cupluri îşi testează limitele. Atunci când vine vorba despre relaţia lui, Cove mărturiseşte că lucrurile nu au fost mereu roz, însă caută mereu să îşi surprindă partenera şi să o facă fericită.

Cove și soția sa

Anunţul făcut de Cove după 10 ani de căsnicie

Pe parcursul anilor, prezentatorul a știut cum să mențină focul pasiunii în relația cu soția lui cu un „ingredient” simplu: romantismul.

„Sunt ultimul romantic. Chiar sunt. De la caz la caz, nu pot să zic că fac gesturi zilnice. Că acum depinde unde suntem, în ce situație. Dar dacă este într-o conjunctură favorabilă mai aduc câte un ghiveci”, a povestit Cove pentru EGO.ro.

În continuare, Cove a dezvăluit că îşi găseşte mereu timp pentru a plecat alături de Florentina în vacanţe fără copii.

„Nu știu dacă este «reomatism» ăsta sau romantism sau se bucură fantastic atunci când plecăm și o lăsăm liberă câteva zile. Mai plecăm și fără copii. Cumva acum copiii au crescut, suntem în altă situație, dar în principiu avem câteva vacanțe cu ei și așa, din când în când, câte o zi două apucăm și fără ei”, a mai spus prezentatorul de la PrimaTV.

Cove a fost plecat de acasă o lună!

Cove a lipsit toată luna august de acasă. Prezentatorul a fost nevoit să stea departe de copii și de soție. Motivul a fost unul cât se poate de serios și important pentru cariera lui. Mai exact, vedeta de la Prima TV a fost pe drumuri în tot acest timp, alături de cele 12 cupluri care s-au înscris la Cursa iubirii.

„O emisiune zic eu, extrem de interesantă, asta pentru că vorbim de o cursă pe de-o parte, de un traseu, de un parcurs, și vorbim despre iubire. 12 cupluri pleacă în această Cursă a Iubirii. Vorbim de cupluri care au 14-15 ani de relație, sunt chiar căsătoriți, au copii, dar vorbim și de cupluri la început de drum.

Ei merg în călătoria asta, pleacă departe de casă, de copii, familie și așa mai departe, vreme de o lună de zile și sunt supuși la o sumedenie de probe: de la probe fizice, la probe psihice sau mai mult aș spune probe emoționale, pentru că trebuie să-și spună lucruri pe care nu și le-au spus niciodată, să-și facă anumite declarații, să recunoască dacă au greșit sau să spună dacă au mințit vreodată. Sunt nevoiți să treacă prin astfel de probe și devine o emisiune extrem emoționantă”, a povestit Cove.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 17 nov. 2023, 11:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă