Cove a dat cărțile pe față, după ce s-a spus că a plecat de la Vorbește lumea din cauza Adelei Popescu: ”Exista un conflict”

Publicat: 27 oct. 2023, 11:50 Autor: Alina Nistor Vedete

Cove și Adela Popescu au fost gazdele emisiunii ”Vorbește lumea”, de la PRO TV, timp de ani buni. Dacă pe micile ecrane se completau întotdeauna, gurile rele au spus că în afara orelor de filmare, nu s-ar fi suportat.

Cove și Adela Popescu se bucurau de un real succes în rândul telespectatorilor. Doar că în 2021, prezentatorul TV a decis să plece de la cârma emisiunii ”Vorbește lumea”. Fanii s-au gândit imediat că plecarea lui ar avea legătură, de fapt, cu colega de platou.

Cârcotașii au spus că Adela Popescu și Cove nu se înțelegeau deloc și că exista tensiune între ei. Micile înțepături făcute în direct au amplificat și mai mult zvonurile potrivit cărora motivul plecării lui Cove ar fi, de fapt, soția lui Radu Vâlcan.

Prezentatorul TV a infirmat, însă, speculațiile. Se pare că cei doi formau un soi de personaje atunci când apăreau în fața publicului și improvizau momente în care să pară că au discuții în contradictoriu. Asta era pe placul publicului.

„Nu, nu are nicio legătură asta (nr. plecarea sa din emisiunea matinală cu Adela Popescu). Ea fiind de profesie artistă, ca și mine, a fost o muncă în zona asta artistică, mai creativă, în care amândoi improvizam foarte mult, creasem un fel de personaje, Cove și Adela, ea era plină de viață, neștiutoare, eu bătrânul fixist, astea erau personajele noastre. 

Toate înțepăturile noastre, scena respectivă pornea de la aceste personaje, exista un conflict între noi, un rol, de fapt. Poate de asta a avut și succes, că lumea de asta ne-a îndrăgit, că ne aruncam tot felul de replici în timpul emisiunii”, a povestit Cove pentru Playtech Știri.

Cove, despre relaţia cu Andreea Marin

O altă fostă colegă cu care Cove a rămas în relații bune este Andreea Marin. Prezentatorul o consideră o adevărată profesionistă şi recunoaşte că a avut multe de învăţat de la ea. Nu au existat tensiuni între ei deoarece ambii erau foarte implicați în munca lor.

Niciodată, pentru că noi am început să facem televiziune din pasiune, din plăcere. Nu au existat tensiuni între noi, ne doream același lucru. Am încercat amândoi să fim din ce în ce mai buni în fiecare zi. Voiam să fie totul și mai bine. Cumva ne împărțeam rolurile, ea era organizată și strictă și pe mine mă lăsa în zona asta de improvizație, a mai spus Cove.

SURSA FOTO: Instagram

 

Publicat: 27 oct. 2023, 11:50 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă