Cove a rupt tăcerea! Ce a spus despre Oana Zăvoranu după ce bruneta a divorţat + Cei doi au format un cuplu în urmă cu mai mulţi ani

Publicat: 02 oct. 2023, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cove şi Oana Zăvoranu au trăit o poveste de dragoste în urmă cu mai mulți ani. Despre relaţia lor nu se ştiu foarte multe lucruri, însă, recent, prezentatorul de la Prima TV a făcut câteva dezvăluiri neaşteptate. Iată cum a reacţionat fostul partener al brunetei după ce a aflat că aceasta divorţează.

Oana Zăvoranu și Cove au fost împreună aproape un an. La vremea respectivă se zvonea că cei doi au chiar şi planuri de nuntă, însă situaţia a luat o altă întorsătură.

La un moment dat, Querida a vorbit despre cum l-a cunoscut pe fostul ei iubit. Prima lor întâlnire a avut loc pe holurile de le TVR, atunci când prezentatorul era asistentul Andreei Marin la Surprize, surprize!.

„Ne-am cunoscut într-unul din lifturile din TVR. Eu nu-l cunoșteam pentru că nu aveam răbdare să mă uit la «Surprize». I-am zis că sunt liftiera și l-am întrebat la ce etaj vrea să-l duc. «La care vrei tu, dar nu vrei mai bine să ne blocăm între etaje». Mă și enerva, dar îmi și plăcea insistența lui. După o lună ne-am mutat împreună”, a dezvăluit Oana Zăvoranu în urmă cu mai mulți ani. Cele două vedete s-au mutat împreună după numai o lună de relație.

Cove a făcut declaraţii neaşteptate despre Oana Zăvoranu

Ce spune Cove despre Oana Zăvoranu

Cove a fost recent prezent la un eveniment monden, ocazie cu care a oferit câteva declaraţii despre fosta lui parteneră. Acesta ştia că Oana Zăvoranu divorţează de bărbatul cu care a avut o relaţie 10 ani. Cu toate acestea nu a vrut să comenteze prea multe pe marginea acestui subiect. Prezentatorul de la Prima TV a explicat că fosta lui iubită s-a schimbat cu siguranţă în tot acest timp, iar el nu o mai cunoaște.

„Noi ne-am cunoscut acum mulți ani, a fost o perioadă frumoasă, apoi fiecare a mers pe drumul lui. Mi-e greu să mă gândesc acum, să emit judecăți de valoare despre Oana de astăzi, pe care eu nu o cunosc”, a mărturisit Cove pentru playtech.ro.

Dezvăluirile prezentatorului de la Prima TV nu s-au terminat aici.

„Mi-e greu să vorbesc despre niște oameni pe care i-am cunoscut acum 20 de ani. Pentru că noi, ca oameni, ne schimbăm, suntem alții. Eu, dacă te cunosc pe tine acum și mă întreabă cineva peste 20 de ani ce părere am despre tine, eu nu știu cum evoluezi tu. Nu știi ce este în sufletul fiecărui om, cum a evoluat povestea lui de viață, ce s-a întâmplat cu el. E foarte greu să apreciezi”, a mai spus acesta pentru sursa citată.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 02 oct. 2023, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă