Alina Sorescu, relaţie cu un cunoscut prezentator din România! Povestea de iubire a fost ascunsă de ochii publicului

Publicat: 14 sept. 2023, 13:51 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Alina Sorescu a trecut prin momente grele în ultima perioadă. Artista şi tatăl fetiţelor sale, Alexandru Ciucu, au divorţat după 12 ani de căsnicie. Nimeni nu se aştepta la această decizie, mai ales că cei doi păreau extrem de fericiţi împreună. Recent, un alt subiect despre îndrăgita cântăreaţă a atras atenţia publicului. Este vorba despre o relaţia pe care aceasta a avut-o cu un cunoscut prezentator de la noi din ţară. Mai jos în articol aflaţi toate detaliile.

Alina Sorescu a încercat să îşi ţină viaţa privată cât mai departe de ochii curioşilor. Din acest motiv în perioada în care a ieşit la iveală faptul că s-a separat de fostul soţ, a încercat să rămână cât se poate de discretă.

Alina Sorescu s-a iubit cu un cunoscut prezentator TV

Acum, un detaliu neașteptat a revenit în atenția publicului. Este vorba despre o relaţie secretă despre care nimeni nu ar fi bănuit nimic. Cu atât mai mult cu cât dezvăluirile nu au fost făcute de ea, ci tocmai de fostul partener. Cel care a „dat din casă” este nimeni altul decât Gabriel Coveșeanu, celebru prezentator de la Prima TV.

Potrivit mărturisirilor lui, a încercat să aibă o relaţie cu Alina Sorescu, însă lucrurile nu au decurs aşa cum el se aştepta. Mai mult, relaţia pare că s-a terminat pentru Cove cu multe întrebări fără răspuns.

„Am fost timp de o lună împreună cu Alina. Am ieşit de câteva ori la filme, petreceri şi la mese. Am încercat să fim un cuplu, însă nu s-a putut. Fiecare are părerea lui şi se pare că nu ne potrivim ca mod de abordare a multor probleme.

Nici nu ştiu dacă a fost o relaţie de iubire sau altceva”, a mărturisit în urmă cu ceva timp prezentatorul despre relația cu Alina Sorescu, potrivit showblitz.ro.

Alina Sorescu
Alina Sorescu a avut o scurtă relaţie cu Cove

Motivele care au dus la ruptura dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Se pare că problemele dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au început să apară după nașterea fetițelor, în mod special. Cu toate acestea, tensiunile existau și înainte de venirea pe lume a fetelor, însă, artista a considerat că relația lor își va reveni la normal.

„Da, dar în mod special după nașterea Carolinei și a Raisei. Și credeam cumva greșit că venirea copiilor va închega mai mult familia. Dar realitatea mi-a demonstrat că nu a fost așa”, a declarat Alina Sorescu, pentru Ok!Magazine. 

Mai mult decât atât, tot în cadrul interviului, cântăreața a mai dezvăluit că designerul a fost cel care a adus în discuție divorțul.

„Noi am ajuns în instanță, unde inițial tatăl a solicitat domiciliul fetelor la el. Ideea divorțului nu a apărut de la mine, discuții despre separare erau de mai mulți ani. Din păcate, hotărârea judecătorească cu reședința alternantă a devenit executorie imediat, iar eu și fetițele suntem obligate să o respectăm. Eu fac tot ce ține de mine să le ajut să accepte această realitate impusă, dar continuu să lupt în instanță, fiind în interesul lor să aibă o viață liniștită și stabilă”, a mai completat Alina Sorescu, pentru sursa citată.

Publicat: 14 sept. 2023, 13:51 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă