EXCLUSIV | Alina Sorescu, dezvăluiri despre procesul cu Alexandru Ciucu: “Discuțiile noastre pe marginea programului vor continua anul acesta”

Publicat: 05 iul. 2024, 17:00 Autor: Andreea Archip Vedete

Despărțirea dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-a produs în urmă cu 2 ani jumate, dar nu pe cale amiabilă. Drept dovadă, după 2 ani și jumătate de înfățișări la tribunal, procesul de divorț se prelungește cu noi termene, pentru că nu cad de acord asupra programului ce le vizează pe cele două fiice ale lor: Raisa și Carolina. În interviul exclusiv acordat pentru CIAO.RO, artista ne-a vorbit despre modul în care ea și Alexandru Ciucu își impart fetele, cât și despre procesul de divorț, care, speră ea, să se termine în favoarea fetelor, pentru care își dorește un program stabil, nu unul aternant, respectiv să stea o săptămână cu ea, iar în cealaltă săptămână să fie alături tatăl lor.

Alina Sorescu a devenit mult mai vizibilă în spațiul public în ultimii ani. Vedeta reușește să păstreze un echilibru, chiar dacă  și-a împărțit timpul între familie, activitatea ei la școala de muzică, cariera muzicală și diverse evenimente la care a participat. A surprins plăcut cu fiecare apariție, de la outfit, make-up și coafură.

Când ești pe fugă și nu ai evenimente importante, te pricepi să te aranjezi singură rapid?

Am învățat că în meseria noastră e important să ai un look unitar de la cap la coadă, nu doar în clipuri, ci și în apariții și până la urmă chiar și în viața de zi cu zi. Și îmi place să am grijă de mine tot timpul, fără a depăși niște limite ale bunului simț sau a deveni o obsesie din acest punct de vedere. Dar da, în viața de zi cu zi, mă descurc să am grijă doar eu de mine, însă pentru apariții, pentru tot ce înseamnă evenimente, emisiuni apelez la specialiști care, între timp, mi-au devenit și prieteni și munca le-o apreciez foarte mult și atunci merg pe mâna lor.

Alina Sorescu: „Însă îmi place să îmi dau mereu refresh la garderobă”

Cum arată dressingul tău? Păstrezi și piese de acum mulți ani? Ai aceeași siluetă de când te știu.

Da, am în dressing și piese nemuritoare, pe care le păstrez demult și păstrându-mi dimensiunile încap în ele. Însă îmi place să îmi dau mereu refresh la garderobă, îmi place să schimb de fiecare dată când vine un sezon nou, astfel încât totuși dressingul să nu devină neîncăpător.

Obișnuiești să donezi haine sau le dai prietenelor?

Da, mai facem lucruri de genul acesta.

Ce planuri ai pentru vară? Pe unde vrei să ajungi cu fetele?

Asta e partea frumoasă că sunt liberă o dată cu fetele mele și asta înseamnă că vara le-o dedic. În același timp mai pun la cale proiecte pentru toamnă: piese noi, dar vara e dedicată fetelor.

Munte, mare? Care sunt preferințele?

Ambele. O să ne tot plimbăm vara asta. Eu prefer muntele. Îmi place liniștea, îmi place răcoarea, dar o să mergem în mai multe locuri vara asta.

Alina Sorescu: “S-a suspendat astă vară de Curtea de Apel, însă tatăl fetelor cere din nou acest program”

Trebuie să te întreb și despre proces. În ce stadiu este? Cum reușiți să vă organizați, în general, în ceea ce privește fetele?

Acum funcționăm după programul dat de prima instanță, după ordonanța președințială. Nu mai este valabil programul de o săptămână cu o săptămână, s-a suspendat astă vară de Curtea de Apel, însă tatăl fetelor cere din nou acest program. Așa că discuțiile noastre în proces pe marginea programului vor continua anul acesta. Sper ca într-un final să se clarifice totul și sper ca fetele să aibă parte de o viață normală, stabilă, liniștită astfel încât să aibă continuitate și un ritm normal al activităților lor școlare, recreative și tot așa.

Foto: Instagram

Publicat: 05 iul. 2024, 17:00 Autor: Andreea Archip Vedete
Pe aceeași temă
×