EXCLUSIV | Unde își încep vacanța Daniel Pavel și Ana Maria: “O să avem parte de niște ape termale, mers cu bicicleta și cățărat” + Ce secret a dezvăluit proaspăta soție despre domnu’ Dan

Publicat: 04 iul. 2024, 17:00 Autor: Andreea Archip Vedete

Ana Maria și Daniel Pavel au dat start relaxării după nunta de vis pe care au avut-o luna trecută la Palatul Snagov. După câteva săptămâni petrecute în Capitală, alături de familie, cei doi soți au în plan o binemeritată vacanță în Austria, țară unde domnu’ Dan a muncit și a locuit câțiva ani, înainte de a începe aventura Survivor la Pro TV. Într-un interviu exclusiv acordat pentru CIAO.RO, Ana Maria și Daniel Pavel ne-au spus de ce au ales ca destinație Austria, cu această ocazia ieșind la iveală și lucruri mai puțin știute despre proaspăta doamnă Pavel. Ana Maria e fană a sporturilor de iarnă și a drumețiilor montane și își dorește ca proaspătul ei soț să îi țină companie la iarnă pe pârtiile de schi, mai ales că Daniel nu schiază, secret dezvăluit chiar de proaspăta doamnă Pavel.

Daniela Pavel și-a reunit familia la București, el vizionând meciul România Olanda în compania tatălui său, care a împlinit 87 de ani, dar și a fiului său, care a venit împreună cu mama din Austria, unde locuiesc. Revederea tată – fiu a fost emoționantă, deoarece domnu’ Dan și Antoniu nu s-au mai văzut din ianuarie, tânărul nu a fost prezent la nunta tatălui său deoarece avea examene de susținut la Viena, unde este student. Daniel Pavel a devenit, pentru prima dată, tată în urmă cu aproximativ două decenii, când s-a npscut Antoniu. Daniel Pavel și Anca nu au fost căsătoriți și au rămas în relații bune după separare, drept urmare ea a fost prezentă la reuniunea de familie.

Ce faceți, dragilor? Cum se anunță vara pentru voi?

Daniel Pavel: Cu summer vibes apropo de tematica evenimentului la care avem bucuria să ne întâlnim. Am început să developăm un pic ce am făcut anul acesta: după sezon, după finală și mai ales după începutul de viață cu Ana: nunta!

Ana Maria Pavel: “O să avem parte de niște ape termale, sper mers cu bicicleta și cățărat”

A început relaxarea, Ana? Știu că te-ai implicat serios în organizarea nunții în fiecare etapă.

Ana Maria Pavel: Așa e. Sincer, de-abia acum îmi revin din stresul pe care l-am avut. Dar e bine, revenirea asta lentă e ceea ce îmi trebuia.

Daniel Pavel: Pregătim o ușoară plecare, luna de miere – până acolo avem o perioadă de 10 zile de trestie de zahăr apropo de Dominicană, de Punta Cana. Mergem undeva în zona Austriei, ne recuplăm cu o parte a biografiei și a mea și a Anei.

Ana Maria Pavel: Și mai exact în munți și o să avem parte de niște ape termale, sper mers cu bicicleta și cățărat, asta îmi doresc eu și Daniel la fel, pentru că de asta am ales destinația.

Deci ai antrenament cu călătoriile montane.

Ana Maria Pavel: Da, normal. Eu schiez de mică, fac sport de mică.

Te știu mereu elegantă, pe tocuri, cum ești și în seara asta.

Ana Maria Pavel: Da, sunt pe tocuri. De la pilates până la schi pot să spun că am făcut cam tot ce se putea. Nu fac foarte multă sală decât când mă ia cu japca fratele lui Daniel, pentru că nu pot să zic că sunt fan, mă plictisesc. Dar, în rest tot ce ține de ceva interesant, dans e pentru mine.

Fratele lui Daniel ți-a devenit instructor personal?

Da, de 2 ani încoace. Când fac sală, fac cu el, când nu fac, nu fac deloc!

Cum este lucrul cu el? Te menajează sau îți dă “scheme” complexe de realizat?

Ana Maria Pavel: Nu mă menajează, dar știe să îmi facă un program în așa fel încât să rezist, pentru că dacă nu rezist, mă plictisesc și nu mai merg vreo săptămână – două. Deci știe cum să mă ia.

Ana Maria Pop: “O să spun un secret: el nu schiază”

Ai locuit multă vreme în Austria. Te-ai gândit la varianta de a avea acolo o proprietate?

Am un regim al proprietăților destul de interesant, complicat. Băiatul meu cu mămica lui stau într-un apartament cumpărat – proprietate, însă deocamdată suntem destul de nomazi, deci suntem în evaluare. România clar este baza centrală a operațiunilor noastre și a intereselor noastre, dar Austriei îi port întotdeauna o nostalgie frumoasă. Au munți ca și noi, au lacuri montane și ne încărcăm acolo, dar tot pământ românesc dacă ar fi să avem o proprietate, tot aici, asta e clar.

Ana Maria Pavel: Și ca să spun un secret: el nu schiază și sper din suflet să îl conving să schieze și să se dea cu placa. Eu le fac pe ambele, deși nu ai fi spus probabil asta. Am stat pe placă de mică și pe schiuri, deja mergeam la concursuri și vreau să îl învăț și pe Daniel, măcar să îl îndrum spre munte.

Daniel: Eu sunt cu apa, altfel de agregare a materiei: lichidă, nu solidă!

Daniela Pavel și fiul lui, Antoniu, revedere după 6 luni

În Austria locuiește băiatul tău. Ți-a prezentat iubita?

Asta este o discuție pe care urmează să o purtăm acum, că nu l-am văzut din ianuarie, vă dați seama! Nu am apucat să povestim! Are permis de conducere! În primul rând va conduce, deci e chiar băiatul lui tata aventuros și explorator. Întâi conduce, vedem unde și vedem pe cine, sunt și eu curios să aflu!

Foto: Instagram

Publicat: 04 iul. 2024, 17:00 Autor: Andreea Archip Vedete
Pe aceeași temă
×