Alina Sorescu, victorie în instanță. Fetițele s-au întors definitiv la ea acasă: „Ca mamă, am văzut suferința în toate formele ei”

Publicat: 21 aug. 2023, 13:05 Autor: Camelia Vedete

Alina Sorescu are din nou motive să zâmbească. Instanța a decis că cele două fetițe pe care le are împreună cu Alexandru Ciucu își pot stabili domiciliul acasă la mama lor.

În luna martie a acestui an (2023), în timpul procesului de divorț dintre Alina Sorescu și tatăl fetițelor, instanța înaintase o hotărâre, la solicitarea tatălui, cu privire la modul în care cele două fetițe vor împărți timpul cu părinții lor.

Alina Sorescu, victorie în instanță

Atunci a fost momentul în care s-a stabilit ca micuțele să petreacă o săptămână cu mama și o săptămână cu tata, iar vestea a fost o lovitură grea pentru Alina Sorescu.

Decizia a fost dificilă chiar și pentru Raisa și Carolina, care erau nevoie de la o săptămână la alta să-și mute domiciliul, fără să poată numi un loc, cu adevărat, acasă.

Cântăreața a reușit să își învingă soțul în instanță, iar din acest moment, fetițele vor avea domiciliul permanent la mamă. Cântăreața a împărtășit vestea în mod public, însă a specificat că ea și Alexandru Ciucu au custodie comună în acest moment.

Alina Sorescu: „Programul nu era benefic pentru fetițe”

„Vreau să vă anunț că instanța de judecată – Curtea de Apel București – a readus echilibrul emoțional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronunțată în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânără judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămână la tată și o săptămână la mamă, asa cum a cerut tatăl.

Doresc să clarific că, încă de la prima hotărâre s-a stabilit domiciliul fetițelor la mamă și exercitarea în comun a autorității părintești (custodie comună). S-a interpretat greșit că acesta ar fi un proces de custodie, suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizită care nu era benefic pentru fetițe.

Fetițele s-au întors definitiv la ea acasă

A fost o perioadă grea, eu ca mamă am văzut suferința în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în fața instanței de judecată”, a precizat Alina Sorescu, într-un mesaj postat pe contul ei de Instagram, scrie demamici.ro.

Divorțul dintre părinți își lasă amprenta asupra copiilor, iar din acest motiv, în ciuda neînțelegerilor, artista a punctat faptul că fetițele ei au în continuare nevoie de prezența ambilor părinți în viețile lor.

„Ca mamă, am văzut suferința în toate formele ei”

„Acum a fost o etapă importantă, însă apelul la procesul de divorț va începe abia în primăvara anului viitor, mai durează până când eu și fetițele vom trăi în liniște și normalitate.

Chiar dacă părinții se despart și nu mai formează un cuplu, copiii au întotdeauna nevoie de mamă și de tată, pentru a crește frumoși, echilibrați și fericiți, dar cel mai mult au nevoie de afecțiune, stabilitate, predictibilitate, or toate acestea înseamnă IUBIRE”, a fost mesajul Alinei Sorescu, pe pagina ei de socializare.

Publicat: 21 aug. 2023, 13:05 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×