Teribilismul era să-l coste viața pe Cove! ”Am traversat strada cu ochii în sus și am fost lovit de o mașină. Mă credeam șmecher!”

Publicat: 22 Sep. 2021, 20:57 Vedete

Ce spune Cove despre plecarea de la Pro TV, dar și despre noua colaborare cu Prima TV, familie sau teatru? Reporterii CIAO.RO au realizat un interviu exclusiv cu actorul!

Prima TV și-a întărit echipa de profesioniști în televiziune cu o nouă achiziție de răsunet. Gabriel Coveșeanu (Cove) este cea mai nouă vedetă de televiziune cooptată în proiectul Prima TV al Grupului Clever. Din 13 septembrie, de la ora 19.30, Cove si Diana au pornit la vânătoare de mondenități. Emisiunea Flash Monden este difuzată de Prima TV de luni până vineri, de la 19.30 și duminica, de la aceeași oră.

Cove, despre plecarea de la Pro TV si noua colaborare cu Prima TV

Reporter: Cât de des îți vezi fiul din prima căsătorie? Ai reușit să stabilești un program de vizită?

Cove: Bogdan, fiul meu, are deja 12 ani și jumătate și de ceva vreme nu mai este nevoie de un program de vizită în sensul clasic sau juridic și, pur și simplu, comunicăm și ne vedem destul de des, cât de des se poate. Mergem în vacanțe împreună, facem lucuri împreună, ne auzim la telefon în fiecare zi și sunt și perioade destul de lungi în care stăm împreună. Nu mai avem nevoie de un “program”.

Reporter: Cum te-ai îndrăgostit de actuala ta sotie?

Cove: Nu pot spune a fost dragoste la prima vedere. Când ne-am întâlnit eram doi oameni ce ieșeau fiecare dintr-o altă relație și, pas cu pas, ne-am cunoscut, ne-am împrietenit și ulterior ne-am îndrăgostit.

Reporter: Ești dezamăgit pentru că s-a terminat colaborarea cu Pro TV? Te așteptai la o astfel de schimbare?

Cove: Aveam nevoie de o astfel de schimbare, cred schimbările sunt importante și esențiale în viață cu atât mai mult când sunt schimbări în bine. Cât despre dezamăgiri, nu sunt și nu am fost niciodată dezamăgit de nimic din ce am făcut în viață.

Ce spune Cove despre Lora și Adela, cele cu care a prezentat emisiunea la Pro TV

Reporter: Care a fost cea mai dură lecție pe care ți-a oferit-o viața până acum?

Cove: Pot spune număr printre cei norocoși, cei ce nu au primit lecții dure de la viață. Viața a fost blândă și frumoasă cu mine. Și sper fie așa și în continuare. Iar dacă au mai fost și greșeli pe parcurs mi le-am asumat și am încercat învăț ceva din ele.

Reporter: Cât de greu ți-a fost să te afirmi la început de cariera în teatru?

Cove: Ca pentru orice tânăr actor, este destul de greu reușești te angajezi într-un teatru. Pentru locurile sunt puține și atunci șansele sunt destul de mici găsești posibilitatea de a te angaja, de a exista un post. Însă, cum spuneam mai sus, viața a fost bună cu mine și la momentul respectiv am avut șansa ca teatrul Ion Creanga scoată un post la concurs, aveau nevoie de un tânăr actor, am dat concursul, am luat postul și iată aici!

Reporter: Ai avut un mentor care ți-a influențat viața?

Cove: Nu putea spune că am avut un singur mentor, ci i-am avut drept model întodeauna pe marii actori români cei cu care am crescut, alături de care m-am format și, apoi, am jucat.

Reporter: Lora sau Adela?

Cove: Amândouă sunt 2 partenere minunate și le mulțumesc pentru tot ceea ce am făcut împreună, pentru perioadele în care am lucrat cu amândouă, pentru mine nu a fost decât o bucurie și o încântare. Răspunsul corect acum ar fi: Adela sau Lora? …Diana 😊

Cove: „La momentul ăsta bucur tare lucrez și prezint cu Diana Bart”

Reporter: Cu cine ți-ar plăcea să prezinți o emisiune?

Cove: Tind cred sunt un partener de prezentare destul de cool, motiv pentru care sunt convins putea adaptez și fac echipa bună cu oricine, dar la momentul ăsta bucur tare lucrez și prezint cu Diana Bart, Flash Monden la Prima TV, de luni până vineri, de la 19.30 și duminica de la aceeași oră. Suntem veseli, tonici și, zic eu, facem serile arate altfel.

Reporter: Prima amintire haioasă care îți vine în minte din perioada copilăriei.

Cove: Eu am foarte multe amintiri haioase pentru am făcut tot felul de năzbâtii. Erau haioase pentru mine, dar dramatice pentru părinți. De la momentul în care le-am dărâmat mobila din casa pe care abia o achizionaseră, până la faptul am traversat strada cu ochii în sus și am fost lovit de o mașină. credeam șmecher și nu a fost așa… Cred văzusem vreun film cu supereroi 😊

Reporter: Ești un bărbat romantic? Care a fost cel mai frumos gest pe care l-ai făcut recent pentru soția ta?

Cove: Nu m- descrie ca fiind un bărbat romantic în sensul siropos al cuvântului, dar sigur mai fac din când în când și gesturi ce pot fi considerate romantice, mai ofer la un buchet de flori, mai ies la o cină într-un loc frumos, etc..

Reporter: Cum reușești să te împarți între carieră, proiecte tv, teatru, și familie?

Cove: Printr-o bună organizare, sunt convins oricine poate avea timp pentru orice. Și, chiar dacă trăim într-o perioadă în care ni se pare nu avem timp pentru nimic, dacă ne stabilim prioritățile și ne organizăm foarte bine… putem avea de toate. Și, cel mai important, timp pentru noi și pentru cei dragi.

 

Publicat: 22 Sep. 2021, 20:57 Vedete
Pe aceeași temă