Mirabela Dauer, bătută cu cruzime. Cine a desfigurat-o: „M-a mutilat cu fierul de călcat”

Publicat: 02 dec. 2022, 14:10 Autor: Camelia Vedete

Mirabela Dauer, bătută cu cruzime. Mirabela Dauer a dezvăluit care a fost momentul care a determinat-o să divorțeze de cel de-al doilea soț, Traian Popovici. Cântăreața s-a despărțit de regizorul TV după un episod violent petrecut la mare. Artista a surprins momentul abuziv în cartea sa autobiografică.

În perioada 1972-1980, Mirabela Dauer a fost căsătorită cu Dan Traian Popovici, un regizor de montaj din Televiziunea Română. Cei doi au împreună un băiat pe nume Dan Alexandru Popovici care are 45 de ani.

Mirabela Dauer, bătută cu cruzime

În cadrul manuscrisului „Pe drumul vieții”, Mirabela Dauer a mărturisit că motivul real pentru care a ajuns la divorț de cel de-al doilea soț nu este înșelatul, așa cum a susținut regizorul, ci faptul că a fost agresată fizic. În timpul unui turneu de la mare, Traian Popovici ar fi venit beat și ar fi început să o bată cu fierul de călcat.

„Picătura care a umplut paharul a fost o întâmplare petrecută la mare, în 1980. Eram cu el şi copilul. Eu cântam pe litoral, aveam spectacol în fiecare seară, trebuia să câştig mulţi bani, pentru că aşa voia soţul meu.

Într-o seară, după concert, m-am întors la hotel. Nu era în cameră. A apărut în scurt timp, beat, abia se mai ţinea pe picioare. A intrat în cameră, dar nu pe uşă, ci prin balcon. Şi, brusc, a început să dea în mine cu fierul de călcat. M-a mutilat. A făcut un scandal îngrozitor, toată lumea ieşise din camere să vadă ce se întâmplă”, a scris artista în cartea sa autobiografică, „Pe drumul vieţii”.

Mirabela Dauer a rupt relația cu fiul său. Motivul pentru care Alexandru refuză să-i vorbească

Motivul invocat de regizorul TV pentru divorț ar fi o infidelitate a solistei. Ajutat de un avocat, Traian Popovici a reușit să câștige procesul cu acest argument, dar și custodia copilului care avea, la vremea aceea, doar doi ani.

„Avocatul ăsta m-a nenorocit. A vândut procesul avocatului lui Popovici. La proces, fostul meu soţ a zis că m-a prins cu alt bărbat în pat. Popovici mi-a luat copilul, apoi mi-a luat tot”, a mărturisit artista.

Alexandru refuză să-și vadă mama sau să comunice cu ea, susținând că ea a distribuit informații defăimătoare despre tatăl său. Mirabela Dauer spune că fiul nici măcar nu ar mai avea amintiri cu ea.

Ce spune acum Raoul despre Mirabela Dauer. În ce relații sunt

Cum este relația ta profesională de acum cu Mirabela Dauer?

Una bună. Anul acesta s-au lansat câteva melodii noi scrise de mine pentru ea. Și clipuri și duete.

„Nu datorez nimic nimănui”

Ce îi datorezi?

NU TREBUIE!
Nu datorez nimic nimănui. Sunt exact așa cum vreau și nu vreau să fiu pradă cuvântului “trebuie”! Nu trebuie nimic în viață. Am făcut alegeri pentru că așa am simțit, pentru că așa am gândit și pentru că așa m-am construit. În jurul meu sunt oameni care benevol mă iubesc pentru că așa simt ei. Casa mea e locul în care eu mă primesc cu drag. În suflet am loc suficient cât să încapă tot ce mă face bun. A nu fi cum așteaptă lumea nu e rău. Pentru că nu “trebuie”. “Trebuie” apare când responsabilitățile se îneacă în frustrări, temeri, complexe, iluzii.
De ce să complic? Viața e simplă și foarte scurtă. Iubesc, vizez, trăiesc. Atâta timp cât “trebuie”, mie nu îmi trebuie!

Publicat: 02 dec. 2022, 14:10 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×