Horia Brenciu i-a lovit masina lui Carla’s Dreams! Incident neplacut in timpul filmarilor emisiunii

Publicat: 12 Jul. 2018, 13:52 News 3

Juratii X Factor au inceput deja cautarile pentru a descoperi cine va fi castigatorul sezonului cu numarul 8 al emisiunii.

Delia, Horia Brenciu, Stefan Banica si Carla’s Dreams ii incurajeaza pe toti cei care viseaza la o cariera in muzica sa faca pasul decisiv si sa se inscrie cat mai repede pe adresa X Factor. In timpul filmarilor pentru cel de-al 8-lea sezon, a avut loc un incident intre doi dintre juratii emisiunii. Horia Brenciu i-a lovit masina lui Carla’s Dreams

Cei doi s-au ales cu masinile usor tamponate din cauza lui Horia Brenciu. Mai exact, chiar in parcarea studioului unde au loc filmarile pentru noul sezon X Factor, Horia Brenciu i-a tamponat masina lui Carla’s Dreams.

Acesta este acum asteapta o solutionare pentru problema din partea lui Carla’s, pagubele fiid mici, dar abele masini avand nevoie de mici reparatii. Problema se poate rezolva printr-o procedura de constatare amiabila, lucru care nu ar trebui sa fie o greutate pentru cei doi.

De altfel, incidentul a starnit si amuzamentul unui alt jurat X Factor, Stefan Banica Junior, care le-a cerut celor doi sa isi parcheze masinile grupat, ca pana la terminarea auditiilor sa le poata lovi pe toate, mai spun sursele libertatea.ro.

Filmarile emisiunii pentru noul sezon X Factor au inceput pe 10 iulie. Delia, Horia Brenciu, Stefan Banica si Carla’s Dreams s-au intalnit pentru o misiune comuna: aceea de a descoperi factorul C intr-un nou sezon al show-ului de la Antena 1.

Continuarea articolului »

Publicat: 12 Jul. 2018, 13:52 News 3
Pe aceeași temă