David Pușcaș, adevărul despre relația cu Luminița Anghel: ”Nu-mi trimite bani, familia nu a fost lângă mine…”

Publicat: 17 Oct. 2020, 21:05 Vedete

După ce recent a trecut printr-un episod traumatizant, fiul adoptat de Luminița Anghel, David Pușcaș, a decis să se lansează în muzică! Ne-a mărturisit că această pasiune o are din copilărie, de când își însoțea mama pe la concerte, emisiuni sau la studio să tragă piese. 

Fiul adoptat de Luminița Anghel a pobestit despre coșmarul prin care a trecut

David Pușcaș a dezvăluit toate aceste lucruri într-un interviu exclusiv în care ne-a povestit și cum și-a revenit după coșmarul prin care a trecut recent, atunci când un tânăr l-ar fi bătut în propria casă.

Fiul adoptat de Luminița Anghel se pare că nu mai are o relație atât de apropiată cu artista. În ultimii ani s-au mai distanțat, își vorbesc și se văd destul de rar. Cu toate acestea, David Pușcaș susține că are un respect deosebit pentru cântăreața.

Tânărul mărturisește că nu s-a consultat cu mama lui în ceea ce privește proiectul muzical pe care-l lansează, însă recunoaște că tot ce știe despre muzică, știe de la Luminița Anghel.

Reporter: Ce faci, David? Cum te simți? Au trecut câteva săptămani de când ai trecut prin clipe de neimaginat când un individ a intrat în casa și te-ar fi luat la bătaie…

David Pușcaș: „Prietenii au fost lângă mine”

David Pușcaș: Sunt bine acum, mulțumesc. Din punct de vedere medical, pot spune că sunt refăcut. Mă simt bine. Aștept să văd ce fac oamenii legii pentru că, până în acest moment, nu am primit niciun răspuns cum că l-ar fi găsit pe cel care a intrat peste mine în casă și m-a bătut sau dacă cel care l-a adus a fost chemat să dea vreo declarație. Ceea ce a ținut de mine, cred că am făcut. Am dat declarații, am depus plângere, certificatul medico-legal de la INML, cred că am făcut tot demersul, acum aștept să văd ce fac oamenii legii.

Reporter: Dar tipul care l-a adus pe băiatul care te-ar fi lovit, la tine în casă, a luat legătura cu tine după incident?

David Pușcaș: Da, mi-a scris, dar nu i-am răspuns. Nu mai avem ce să discutăm. M-a întrebat ce fac, dacă sunt bine și cum am îndrăznit să fac așa ceva. Probabil se referea că… cum am îndrăznit să fac publică povestea, bătaia pe care mi-am luat-o.

Reporter: Povestește-ne puțin cum s-a întâmplat ca un bărbat să intre peste tine în casă și să te ia la bătaie. Cine te-a ajutat după, când te-ai trezit fără telefon, plin de sânge?

David Pușcaș: Am povestit și în postare. Eram cu un prieten, așa îl consideram eu, și am vorbit despre un alt tip pe care-l știm amândoi. Eu practic mi-am spus părerea despre el. Amicul ce se afla la mine a plecat de la mine, iar după câteva zeci de minute m-a contactat și m-a întrebat dacă mai sunt acasă că vine la mine. Doar că el a venit cu acest tip – despre care eu îmi spusesem părerea ceva mai devreme – și acesta a început să mă ia la bătaie, să-mi arunce farfuriile pe geam, alte lucruri, mi-a spart telefonul. Nu știam ce se întâmplă cu mine.

Fiul adoptat de Luminița Anghel spune că artista a luat legătura cu el după câteva zile de la incident

După ce au plecat am constatat cu bucurie că nu mi-a distrus și laptopul și camera cu care îmi fac eu poze și video pentru vlog. Așa am reușit să-mi fac o poză ca să am dovada în ce hal arătam, plin de sânge, lovit, și laptopul pe care m-am conectat la pagina mea de socializare și am postat acel mesaj. M-am dus și la niște vecini care m-au văzut în ce hal arătam, le-am cerut ajutor, dar n-au vrut să se bage. Mi-au închis ușa. Cele care mi-au fost alături au fost niște prietene bune de-ale mele, Sara și Maya. Am fost dus la spital unde m-au cusut pentru că aveam capul spart. Apoi, la câteva zile, mi-au scos bandajele, tot cu una dintre amice am fost la spital, și apoi, ușor-ușor mi-am revenit.

Reporter: Mama ta? Luminița Anghel nu te-a căutat, nu a fost lângă tine în momentele acelea?

David Pușcaș: Prietenii au fost lângă mine. La 2-3 zile după incident, când mi-am recuperat numărul de telefon, am găsit mesaj de la mama care mă întreba ce se întâmplă că o caută mulți ziariști, că o sună presa.

Fiul adoptat de Luminița Anghel se lansează în muzică

Reporter: Și nici după ce ți-ai revenit nu te-ai văzut cu mama ta?

David Pușcaș: Nu. Nu m-am văzut. Am noroc că am oameni, prieteni super ok lângă mine. Știi, pe de o parte ți se dă, pe de alta ți se ia. La mine, dacă familia n-a fost lângă mine, au fost prietenii. Și chiar sunt prieteni adevărați.

Reporter: Mama ta te ajută totuși, în continuare, te susține financiar, nu?

David Pușcaș: Citisem în presă la un moment dat că mama îmi virează bani în nu știu ce cont. De când a început pandemia, eu ma întrețin 100% singur. Mama nu-mi trimite bani în cont, mă descurc să mă întrețin singur.

Reporter: Acum tot singur locuiești sau îți este teamă?

David Pușcaș: Nu-mi este frică. La mine în casă intră doar prietenii adevărați.

David Pușcaș: „De la mama am învățat totul despre muzică”

Reporter: Din ce câștigi bani? Muncești?

David Pușcaș: În acest moment nu mai am un loc stabil de muncă, însă m-am axat foarte mult pe partea de online, youtube, vloguri, din asta câștig. În plus, voi lansa un proiect muzical împreună cu Sara, prietena mea, și sunt foarte fericit. Momentan nu pot dezvălui foarte multe, dar mă voi lansa în muzică, piesa pe care urmează să o lansăm, va avea și videoclip. Sunt tare fericit că Sara și-a dorit să facă cu mine proiectul și vreau să-i mulțumesc.

Reporter: Te-ai consultat sau ai de gând să te consulți și cu mama ta în ceea ce privește proiectul muzical?

David Pușcaș: Nu am discutat cu mama despre asta. Eu mi-am dorit de mult să fac muzică, iubesc muzica de când eram copil. De la mama am învățat tot, de la tonalitate, respirație, expresie, mai ales că am fost cu ea peste tot când eram mic, și când trăgea voci, și la spectacole, repetiții, în culise, peste tot.

 

 

 

 

Publicat: 17 Oct. 2020, 21:05 Vedete
Pe aceeași temă