Cea mai bună amică a lui David Pușcaș a rupt tăcerea, după bătaia încasată! ”E destul de rău. A fost la urgențe”

Publicat: 27 Aug. 2020, 12:35 Vedete

Seara trecută, David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a fost bătut de către un prieten în propria locuință din București. Tânărul a fost dus de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Pe rețelele de socializare, David Pușcaș a scris că a fost bătut în propria locuință de către un prieten, i-au fost aruncat pe geam lucruri personale și i-a fost distrus telefonul mobil. Cea mai bună prietenă a tânărului a mărturisit că o amică comună de-ale lor a mers la locuința lui David. Au sunat la 112. Fiul Luminiței Anghel a fost dus de urgență la spital, acolo unde a trebuit să fie cusut la cap, în urma loviturilor primite.

”După ce a pus pozele pe internet, o prietenă comună care stă aproape a ajuns foarte repede la el și l-a ajutat, pentru că el era în stare de șoc. A chemat salvarea, i-a oprit sângele și i-a curățat rana. A stat lângă el. Știu că a fost spitalizat. A mers la Urgențe aseară și a primit îngrijile de care avea nevoie pentru a fi ok. E destul de rău. Lovitura de la cap trebuie cusută”, a declarat ea pentru Antena Stars, arată Spynews.

De asemenea, David a fost lovit și la picior.

”Și la picior e destul de grav. Am înțeles că tendonul este rupt și nu poate merge foarte bine pe picior. A primit un tratament și trebuie să se țină de el ca să fie ok. A ieșit deja din spital și acum sperăm să se refacă cât mai repede”, a mai zis ea.

David Pușcaș, atacat în propria locuință de un prieten: ”Putea să mă omoare în casă”

”Scriu aici cu o situație extrem de delicată. În primul rând vreau să anunț ca nu mai am telefon. Aveam un interviu de job și să ajung la un prieten. Situația a fost în felul urmator. Eu mi-am expus o părere sinceră despre Robert reamzy la un prieten comun. Acest prieten, pentru că așa îl consideram, plecase de la mine și dupa 20 de minute îmi scrie întrebându- mă dacă mai sunt acasă, evident îi scriu că da și oricum eu trebuia să plec așa că ieșeam împreună.

Acesta de fapt era cu Robert care probabil îl știți de la Vocea, au intrat la mine în casa și de acolo a început totul. Robert începuse să îmi reproșeze ce am zis de el și să devină agresiv, a început să îmi arunce toate farfuriile, paharele, ghiozdanul cu portofelu pe geam, eu rugându-l să iasă din casa mea, apoi a sărit cu pumnii, m-a calcat cu bocancii pe picior, mi-a zdrobit telefonul și sunt lovit la cap și la ochi. Nu știu cum să anunț autoritățile, sunt efectiv șocat, o să mă duc acum la vecini să cer ajutor pentru că m-a amenințat că se va întoarce. Vreau să se știe că e un om periculos și mai les felul în care m-a atacat și eram efectiv fără apărare putea să mă omoare în casă”, sunt cuvintele scrise de David Pușcaș pe rețelele de socializare, seara trecută.

Publicat: 27 Aug. 2020, 12:35 Vedete
Pe aceeași temă