David Pușcaș, luat la bătaie în propria casă! ”Eram efectiv fără apărare, putea să mă omoare în casă”

Publicat: 27 Aug. 2020, 08:36 Vedete

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel, David Pușcaș, a fost bătut seara trecută de un tânăr pe care îl considera prietenul său bun.

David Pușcaș a scris pe rețelele de socializare ca a fost bătut în propria locuință de către un prieten, i-au fost aruncat pe geam lucruri personale și i-a fost distrus telefonul mobil. Pe Facebook, fiul adoptiv al Luminiței Anghel a încărcat fotografii în care apare sângerând și cu vânătăi. Din comentariile primile, reiese faptul că David a fost dus la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

David Pușcaș, atacat în propria locuință de un prieten: ”Putea să mă omoare în casă”

”Scriu aici cu o situație extrem de delicată. În primul rând vreau să anunț ca nu mai am telefon. Aveam un interviu de job și să ajung la un prieten. Situația a fost în felul urmator. Eu mi-am expus o părere sinceră despre Robert reamzy la un prieten comun. Acest prieten, pentru că așa îl consideram, plecase de la mine și dupa 20 de minute îmi scrie întrebându- mă dacă mai sunt acasă, evident îi scriu că da și oricum eu trebuia să plec așa că ieșeam împreună.

Acesta de fapt era cu Robert care probabil îl știți de la Vocea, au intrat la mine în casa și de acolo a început totul. Robert începuse să îmi reproșeze ce am zis de el și să devină agresiv, a început să îmi arunce toate farfuriile, paharele, ghiozdanul cu portofelu pe geam, eu rugându-l să iasă din casa mea, apoi a sărit cu pumnii, m-a calcat cu bocancii pe picior, mi-a zdrobit telefonul și sunt lovit la cap și la ochi. Nu știu cum să anunț autoritățile, sunt efectiv șocat, o să mă duc acum la vecini să cer ajutor pentru că m-a amenințat că se va întoarce. Vreau să se știe că e un om periculos și mai les felul în care m-a atacat și eram efectiv fără apărare putea să mă omoare în casă”, sunt cuvintele scrise de David Pușcaș pe rețelele de socializare, seara trecută.

scriu aici cu o situatie extrem de delicata.in primul rand vreau sa anunt ca nu mai am telefon. Aveam un interviu de job…

Publicată de David Puscas pe Miercuri, 26 august 2020

Publicat: 27 Aug. 2020, 08:36 Vedete
Pe aceeași temă