Roxana Ciuhulescu, emisiune la TVR. Va prezenta ‘Lumea vitezei’

Publicat: 11 apr. 2019, 18:40 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Vesti bune pentru fanii vedetei, dar si pentru iubitorii de masini. Fosta prezentatoare a emisiuni Pro Motor revine pe sticla dupa cativa ani.

Roxana Ciuhulescu, emisiune la TVR. Va prezenta ‘Lumea vitezei’, o emisiune noua cu format motor-sport. Dupa 13 ani in care a prezentat Pro Motor la PRO TV, cea mai longeviva emisiune auto, vedeta revine pe sticla.

De data aceasta, Roxana Ciuhulescu va avea emisiune la TVR. Lumea vitezei va fi difuzata incepand cu data de 13 aprilie, sambata, la ora 21.00. Emisiunea Roxanei Ciuhulescu va fi difuzata pe TVR HD.

Roxana Ciuhulescu, emisiune la TVR

„Lumea vitezei este o emisiune de motorsport, pe care o voi prezenta împreună cu Adi Teslovan, unul dintre cei mai buni piloți de raliuri din România. Alături de producătorul Alex Rostotchi vom aduce un suflu nou acestui format și vă vom prezenta toate noutățile din domeniul motorsport și nu numai. Pentru mine, prezența în emisiune înseamnă și reîntoarcerea în lumea sportului cu motor.

De-a lungul vremii, am participat la toate disciplinele sportive cu motor: CNR, VTM, Off Road, Rally Raid, moto & karting. Pe de altă parte, sunt în continuare implicată în Campionatul Național de Off-Road, unde sunt organizator de etapă de campionat alături de colegii mei din clubul CORB 44.

Roxana Ciuhulescu va prezenta ‘Lumea vitezei’

În perioada 31 octombrie – 1, 2 și 3 noiembrie, voi organiza, la Târgoviște, CORB Adventure Days, cea de-a 7-a etapă din Campionatul Național de Off Road. Noul format aduce încă o premieră: toată viața mi-am dorit ca emisiunea pe care o prezint să intre în prime-time. Iată că visul mi se realizează. Lumea vitezei va debuta, sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 21:00, la TVR HD”, a declarat Roxana Ciuhulescu, citata de libertatea.ro.

Cine e Roxana Ciuhulescu

Vedeta este jurnalist auto de peste 19 ani. Fosta vedeta PRO TV a prezentat emisiunea Pro Motor timp de 13 ani. Dupa ce a parasit trustul, nu a mai prezentat nicio emisiune. Roxana Ciuhulescu este pasionata de masini si sporturi extreme. Roxana Ciuhulescu a facut ulcer – afla detalii!

Are licenta de pilot si de navigator. Roxana Ciuhulescu este brand ambassador al unei mărci coreene specializată în 4X4. In prezent se afla la al doilea mariaj si are doi copii, un baietel si o fata. Roxana Ciuhulescu a fost inselata – afla detalii!

Publicat: 11 apr. 2019, 18:40 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×