Daniela Gyorfi, inselata de George Tal. Blonda a spus tot adevarul!

Publicat: 11 Apr. 2019, 17:27 News 3

Se iubesc de multi ani, au vrut sa se casatoreasca, dar mereu a intervenit ceva. Cu toate astea, formeaza un cuplul si se respecta zilnic.

Daniela Gyorfi a fost inselata de George Tal. Cantareata de manele a fost prezenta in cadrul emisiunii de la Antena Stars unde a vorbit despre relatia cu George Tal. Cu toate ca sunt impreuna de cativa ani si au incercat sa se casatoreasca in toti acesti ani, acum nu mai vor nunta.

Cele doua vedete sustin ca se iubesc la nebunie si se inteleg bine asa. Nu au nevoie de acte, verighete si o petrecere mare. Dar Daniela Gyorfi a scapat porumbelul: a fost inselata de George Tal. Aceasta sustine ca infidelitatea s-a produs in timpul unei despartiri.

Daniela Gyorfi, inselata de George Tal

Aceasta l-a iertat si a mers mai departe. Cu toate astea, Daniela Gyorfi sustine ca George Tal este moldovean. Ceea ce inseamna ca, la capitolul fidelitate, nu ar sta prea bine. Cu toate astea, daca vedeta se simte iubita, totul este ok pentru ea.

  • „Nu a fost să fie. Ne-am programat o dată, nu a fost, am mai programat o dată, nu a fost… Nu a avut actele din Germania. Am luat o pauză. A mai venit o dată cu nişte inele. Mama mea s-a internat în spital. Nu ne mai căsătorim pentru că nu ne mai căsătorim. Este luat domnul George!… Suntem împreună de 13 ani”, a declarat Daniela Gyorfi la emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars. Daniela Gyorfi, ‘mutilata de operatii estetice’. Ce reprosuri ii aduc fanii

Daniela Gyorfi, indragostita de 13 ani de George Tal

Publicat: 11 Apr. 2019, 17:27 News 3
Pe aceeași temă