Viorel Lis vrea sa fie incinerat. Oana Lis a divulgat ultimele lui dorinte

Publicat: 11 Apr. 2019, 14:55 Vedete

Fostul edil al Bucurestiului are probleme de sanatate. Dupa ce a suferit un puternic AVC, acesta ia un pumn de pastile in fiecare zi.

Viorel Lis vrea sa fie incinerat. Oana Lis a divulgat ultimele lui dorinte pe care sotul ei i le-a spus, dupa ce a fost la un pas de moarte. Conform blondei, Viorel Lis vrea sa fie incinerat, dar ea nu este de acord. In plus, Oana Lis sustine ca nu vrea discutii cum s-a intamplat la Sergiu Nicolaescu sau Zina Dumitrescu.

Oana Lis, in varsta de 40 de ani, sustine ca Viorel Lis vrea sa fie incinerat. Fostul primar al Capitalei, in varsta de 75 de ani, are probleme de sanatate. A suferit un AVC in urma cu cateva luni si a discutat cu sotia despre eventualitatea morti sale.

Viorel Lis vrea sa fie incinerat

  • „Au fost discuţii atunci cînd i-a fost rău, mai precis când a făcut ultimul accident vascular. E normal să ai discuţiile astea şi el a zis că vrea să fie incinerat. Eu am zis că aş prefera să nu. Au mai fost discuţii şi când Sergiu Nicolaescu a fost incinerat, şi acum, recent, legate de Zina Dumitrescu.
  • Nu e dorinţa mea să fie incinerat. Nu vreau să fiu condamnată că aşa am ales eu, e alegerea lui. Lumea s-a grăbit să comenteze că vreau eu să scap să nu-i mai fac pomeni. Nu ştiu să fac colivă, dar acum colivă găseşti şi la supermarket, la cofetărie. Acum ce să facem, mergem să-i căutăm o vază mişto să-i pun cenuşa”, a declarat Oana Lis pentru click.ro.

Viorel Lis, grave probleme de sanatate

Pana la ora actuala, fostul edil a suferit trei accidente vasculare cerebrale. Ultimul a fost in urma cu un an si a fost cel mai puternic. Viorel Lis risca sa ramana la pat, dar printr-un miracol s-a facut bine. A ramas cu pierderi de memorie si leziuni pe creier. Viorel Lis are o boala grava. Ce se intampla cu fostul primar al Bucurestiului

Medicii i-au găsit mai multe leziuni cerebrale ischemice şi i-au dat tratament pe care să îl urmeze toată viaţa. Au fost momente in care nu o recunostea nici pe Oana Lis, sotia lui. Oana Lis, prinsa in pat cu Ursu’. Cum a reactionat Viorel Lis VIDEO

Publicat: 11 Apr. 2019, 14:55 Vedete
Pe aceeași temă