Viorel Lis are o boala grava. Ce se intampla cu fostul primar al Bucurestiului

Publicat: 26 Feb. 2019, 15:24 Vedete

Sotul Oanei Lis are probleme grave de sanatate. In ultimul an a stat mai mult prin spitale si la medici de familie. Ia o sumedenie de pastile zilnic.

Viorel Lis are o boala grava. Conform evz.ro, fostul primar al Capitalei a fost supus unui examen la tomograf. Din nefericire, rezultatul tomografiei nu a fost deloc bun. Medicii sustin ca Viorel Lis are tot mai des pierderi de memorie. Acestea se pot datora unei leziuni pe creier.

Dar asta nu e tot. Medicii sustin ca pierderile de memorie si leziunea de pe creier pot produce dementa. Conform Oanei Lis, care a mai facut declaratii in ultima vreme despre sotul ei, Viorel Lis a inceput sa nu mai recunoasca persoane din anturajul lui de prieteni.

Viorel Lis are o boala grava – dementa

In ultimele saptamani, pierderile de memorie s-ar fi inmultit. Medicii i-au dat lui Viorel Lis o veste grava. Are leziuni pe creier si este predispus la dementa. Oana Lis este devastata. Sotia fostului primar sustine ca boala lui o macina si pe ea.

“Este soțul meu și îl iubesc, trebuie să fiu alături de el în orice moment, fie că este vorba de boală sau de vreo bucurie. Lui Viorel nu îi este deloc bine! De când a venit acasă, de la atacul cerebral, nu prea mai poate să vorbească. Obosește dacă spune ceva. Este cumplit, dar adevărat, starea lui este gravă și abia mai se deplasează. Ce să spun…nu poate să mai comunice cu mine decât prin semne și, uneori, în cazuri fericite, în șoaptă”, a spus Oana, care a marturisit si care e ultima dorinta a lui Viorel Lis.

Ce boli are Viorel Lis

„Viorel a făcut două sau trei accidente vasculare până acum. Are diabet, epilepsie… Mă și mir că mai trăiește! S-a recuperat destul de repede. Avea probleme cu vorbirea. Alții însă au pățit mai rău, nu puteau să mai meargă. Doamne ferește! În fiecare zi citesc în ziare că a murit. M-au și păcălit o dată. Intrasem într-o mare panică”, a spus Oana Lis, conform libertatea.ro.

Oana Lis, prinsa in pat cu altul. Cum a reactionat Viorel Lis VIDEO

Publicat: 26 Feb. 2019, 15:24 Vedete
Pe aceeași temă