Oana Lis, prinsa in pat cu Ursu’. Cum a reactionat Viorel Lis VIDEO

Publicat: 12 Feb. 2019, 12:04 News 3

Oana Lis s-a filmat in intimitatea casei in timp ce era in pat, iar reactia lui Viorel Lis nu a intarziat sa apara.

In timp ce era acasa, Oana Lis s-a decis sa faca o filmare pentru pagina ei de Facebook, in timp ce era in pat cu un urs de plus imens roz. Insa cand Viorel Lis a intrat in camera, a avut o reactie neasteptata.

Momentul a fost extrem de amuzant, atat pentru Oana, cat si pentru fanii care au urmarit filmarea. In descrierea acestui clip, Oana s spus: „Am și eu jucăria mea!!!! Ce nume să-i pun!?…”

Oana Lis, prinsa in pat cu Ursu’

Oana Lis, prinsa in pat cu Ursu

Oamenii au reactionat imediat si au inceput sa-i dea sugestii, insa totul a luat cu totul alta intorsatura in momentul in care Viorel Lis a intrat in dormitor si a gasit-o pe Oana cu ursul pe picioarele ei.

Viorel Lis s-a repezit la urs si i-a dat un sut, cu scopul de a-l da jos. „M-a prins Viorel în pat cu Ursu! Și l-a facut KO!!!??????????????” a mai scris Oana, starnind reactia oamenilor.

„Cand te mai supara cineva, spune-i sa plimbe ursul ?”, „Bine ca nu te-a prins in pat cu Lupul”, „Cât de simpatic este domnul Lis ????”, „A dat cu piciorul la jackpot???”, „Data viitoare te prinde cu vânătorul…???” au fost doar cateva dintre reactiile amzuante ale oamenilor.

Publicat: 12 Feb. 2019, 12:04 News 3
Pe aceeași temă