Dramatic! Zina Dumitrescu a renuntat sa mai lupte pentru viata ei! Declaratiile cutremuratoare ale ingrijitorilor de la azil!

Publicat: 28 Feb. 2019, 16:04 Vedete

Se pare ca starea de sanatate a Zinei Dumitrescu se inrautateste pe zi ce trece si apropiatii nu se asteapta ca ea sa mai vrea sa traiasca.

Zina Dumitrescu a renuntat sa mai lupte pentru viata ei! Nu mai vrea sa traiasca! Zina Dumitrescu a revenit din nou in atentia publicului dupa ce s-a aflat ca ar avea grave probleme de sanatate si ca medicii sunt reticenti in ceea ce o priveste.

La cei 82 de ani ai sai, „mama Zina” a fost internata in spital iar la externare lucrurile nu arata deloc bine pentru ea. Imediat dupa ce a plecat de la spitalul Elias, Zina Dumitrescu a fost transportata inapoi la azilul din Ghermanesti unde locuieste de mai bine de 7 ani.

Dupa externare medicii au spus ca pe langa starea ei de sanatate care se degradeaza pe zi ce trece Zina Dumitrescu este si intr-o depresie destul de adanca si ca ii lipseste definitiv cheful de viata.

„Suntem tot timpul lângă dânsa și la concluzia asta am ajuns acum, facem tot ce este posibil să îi schimbăm starea și gândurile și felul de a comunica cu noi, în continuare. Nu știm exact ce gândește. Doctorița a spus că este pe baza depresiei tot comportamentul.

Continuarea articolului »

Publicat: 28 Feb. 2019, 16:04 Vedete
Pe aceeași temă