VIDEO! Oana Zavoranu se pregateste de o noua operatie estetica la sani! „Eram un fel de Pamela Anderson, acum vreau sa fiu Naomi Campbell”

Publicat: 12 feb. 2019, 09:47 Autor: D. C. News 3

Dupa 9 operatii la sani, Oana Zavoranu se pregateste sa-si mai faca inca una. De ce vrea sani mai mici si mai fermi?

Oana Zavoranu se pregateste de o noua operatie estetica la sani!  Oana Zavoranu se pregateste sa revina in atentia publicului dupa o perioada de absenta printr-o alta interventie chirurgicala.

Diva din Dorobanti, asa cum ii place ei sa fie alintata se apuca sa-si modifice din nou forma sanilor. Desi pana in prezent a avut 9 interventii chirurgicale la sani, se pare ca vedeta nu s-a saturat si inca nu este multumita de modul in care arata.

Desi in prezent nu mai are silicoane vrea totusi sa-si schimbe putin forma sanilor si sa-i faca mai mici si mai fermi. La ultima interventie de inlaturare a implanturilor cu silicon Oanei i s-a injectat grasime in sani pentru a nu avea un aspect neplacut, dar acum se pare ca vrea sa renunte si la aceasta „imbunatatire”.

Oana Zavoranu se pregateste de o noua operatie estetica la sani!

„Cred ca e a noua operatie. Tu realizezi ca noi facem lucruri ca sa ne facem de treaba? Imi fac o liposuctie la sani, eu nu mai am silicoane acum. Acum nu mai am botox decat in par. Sunt in constructie si la sprancene, vreau sa-mi schimb forma lor, va rog sa ma filmati foarte in detaliu.

Am avut tatuaj si acum ma detatuez. Suntem back to the origin. Noi pentru ca nu am avut de lucru, ne-am dus si ne-am tatuat la sprancene si ne-am pus tate, dar intr-un final ajungem sa ne dorim ceea ce eram cand eram naturali.” a declarat Oana Zavoranu la emisiunea lui Capatos.

„Din sanii mei naturali naturali, pentru ca sunt putin mai mari decat mi-as dori io, vreau sa fac niste sani mai mici. Eu la un moment dat am avut silicoane de 450 ceea ce acum mi se pare de neam prost. Am vrut sa fiu un fel de Pamela Anderson, acum vreau sa fiu un fel de Naomi Campbell. Vreau sa lansez o noua moda, sa-si scoata toate fetele silicoanele.” a mai continuat ea seria dezvaluirilor.

Publicat: 12 feb. 2019, 09:47 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă