Oana Zăvoranu, adevărul despre relația cu Pepe: ”L-am iubit foarte mult. Dacă s-ar despărți…”

Publicat: 15 iun. 2024, 11:30 Autor: Soare Raisa Vedete

Oana Zăvoranu a dezvăluit tot despre despărțirea de Pepe, dar și ce simte acum pentru el, la 12 ani de la divorț. Bruneta a dorit să facă lumină în cazul sentimentelor pentru artist.

Oana Zăvoranu nu a ezitat și a spus clar că în timpul mariajului, sentimentele ei de iubire pentru Pepe au fost foarte mari.

„L-am iubit foarte mult, atât cât l-am iubit, eu n-am să fiu nesimțită ca el să spun că a fost cea mai mare greșeală a vieții mele. El poate să spună, pentru că el, săracul, nu este fericit.

Oana Zăvoranu, adevărul despre relația cu Pepe

A fost frumos cât a fost, dar s-a terminat, și din momentul în care s-a terminat și știți că s-a terminat pentru că nu l-am mai iubit, este mai mult decât aberant, stresant și inoportun să mă mai întrebați dacă îl iubesc pe Pepe.(…) Nu îl mai iubesc pe Pepe, nu mi-este dor de el, nu mă interesează ce face, îi doresc fericire, tot binele din lume. Am reușit să vă elucidez acest aspect care vă întuneca și nu vă lăsa să dormiți?(…) Eu am spus ce am avut de spus, vă blochez, pentru că mi se pare aberant. Omul are o familie, să-i trăiască, un copil sau mai mulți copii, e caz închis. Putem în această seară să închidem pentru totdeauna acest subiect?‘, a spus Oana Zăvoranu în live pe TikTok.

”L-am iubit foarte mult. Dacă s-ar despărți…”

Vedeta a recunoscut că sentimentele pentru Pepe s-au dus în ultimele luni de relația, iar ea s-a îndrăgostit pe atunci de un alt bărbat, astfel că au ajuns să se separe, însă cu mare scandal.

Nu l-am mai iubit pe Pepe, că de aceea am divorțat de el. Am fost răstignită aproape ca Iisus pe cruce pentru că nu l-am mai iubit pe Pepe și pentru că m-am îndrăgostit de altcineva, zici că eram singura femei de pe Mapamond care se îndrăgostea și a existat acel personaj de care m-am îndrăgostit. El nu înțelegea, eu de 6 luni veneam acasă la 6 dimineața și tot încercam să-i spun că între noi nu mai e ok, dormeam pe covor și la un moment dat am divorțat.

Vă dați seama că nu îl mai iubeam de dinainte să fiu divorțată de el, așa că nu am cum să-l iubesc acum, după atâția ani, dar l-am iubit foarte mult. A fost o dragoste foarte frumoasă, ne-am căsătorit din dragoste, am stat din dragoste, a fost o poveste din aia, noi doi împotriva tuturor. Se poate, ca femeie, să nu-l mai iubești pe cel de acasă. Sunteți nebuni la cap? Cum se  poate și ca bărbat să n-o mai iubești pe cea de acasă.’, a mai spus Oana Zăvoranu în live pe TikTok.

foto: social media

Publicat: 15 iun. 2024, 11:30 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×