Oana Zăvoranu și Alex Ashraf se despart? Soțul vedetei a petrecut noaptea acasă la altă femeie

Publicat: 27 ian. 2023, 11:09 Autor: Camelia Vedete

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf se despart? Aceasta este întrebarea de pe buzele fanilor cuplului.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au intrat în atenția fanilor în ultima perioadă și nu într-un mod bun. Se pare că, soțul vedetei ar fi rămas peste noapte la o altă femeie.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf se despart?

În presă, au apărut imagini cu Alex Ashraf care ia masa la un restaurant din Capitală cu o femeie misterioasă. Cei doi sunt însoțiți și de un alt prieten. Însă, soțul Oanei a rămas să petreacă noaptea la doamna cu pricina. A doua zi de dimineață, el ar fi ieșit să plimbe și cățeii acesteia.

La scurt timp după această întâmplare, Oana Zăvoranu a postat pe rețelele de socializare și un mesaj. Vedeta a pus o fotografie cu ea. Așadar, Oana le cerea fanilor să creadă doar ce spune ea și mai jos i-a lăsat și o declarație de dragoste soțului.

„Vă pup și vă iubesc. Și să nu mă credeți decât pe mine”, a transmis bruneta.

Mesajul a continuat cu o declarație de dragoste pentru soțul său: „Alex Ashraf știi că ești inima mea, da? Doar noi doi”

Ce spunea Oana Zăvoranu despre soțul ei și despre un eventual copil împreună în 2021

Ești o femeie căsătorită! Primești însă mesaje și propuneri indecente de la diverse persoane care te admiră?

Primesc mesaje de la bărbați dar nu indecente, de admirație sau dragoste, pentru că bărbații știu exact cui se adresează și cum te abordează în funcție de ceea ce ești. Eu nu am fost prin “Dubai” decât pe cașcavalul meu, nu pe ‘iahturi’ și atunci și abordările sunt diferite! Dar îmi iubesc soțul și nu le iau decât ca o alintătură sau o confirmare a faptului că sunt o femeie dorită și curtată și atât!

S-a scris recent că tu și Alex lucrați la un copil. Așa e? Cine își dorește cel mai tare un moștenitor? Tu sau el?

Da, lucrăm! Amândoi vrem un copil! La mine a fost mai greu să vreau asta pentru că eu încă mă simt copilul în casă și în general. Dacă o să vrea și Dumnezeu o să avem și un băiat. Să fie șmecher, ca mama lui!

Dacă nu se va întâmpla să rămâi însărcinată pe cale naturală, ai lua în considerare și varianta fertilizării in vitro sau a adopției?

Am luat în considerare toate variantele, și natural și vitro și mamă surogat. Vom vedea acum ce-o fi să fie, dar băiat să fie!

Publicat: 27 ian. 2023, 11:09 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă